Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worldd

POMOCY do WORLDA, 1 mala sprwa...

Polecane posty

Gość wordd
albo mam zastara wersje worda 2000! hm a moze masz nowsza, da sie jakos wyslac? hehe

Gość lilouu
Ja mam 2006, ale sprobuj mi przeslac na maila, jak uda mi sie cos wykombinowac zeby wkleic ta fotke do dokumentu, to ci odesle mailem

Gość wordd
hmm doszlam do wniosku, ze nie wchodza foty przerobione przez infran! mimo i iz malo zajmuja, pewnie wina tego rozszezenia! mam zastara wersje worda, no nic trudno, ale dzieki za szczere checi:) :)

Gość wordd
ojjjjjjjj jeszcze nie chce rozsylac fotek heheh ale i tak slicznie dziekuje za proby pomocy:)

Gość lilouu
rozszerzenie sie zmienia, np. z jpg zamienia sie na bmp, dlatego pytalam czy te zdjecia; ktore dalo sie wkleic mialy identyczne rozszerzenie. Ja nei jestem ekspertem w tych sprawach, ale metoda prob i bledow czasami udaje mi znalezc rozwiazanie, no ale coz. Trudno :-). Pozdrawiam

Gość wchodzą wchodzą
foty przerobione przez Irfana bardzo ładnie wchodza do worda szkoda, że nie moge zobaczyć co robisz - bo bym ci pomogła :-(

Gość wchodzą wchodzą
jaką masz wersję worda? starszą niż 2000? ale do starszych też mi wchodziły z tego co pamiętam