Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abaka

pomozcie!!! jak go rozkochac????

Polecane posty

Gość abaka

ludzie pomozcie - zakochalam sie w facecie ale z jego strony nie widze zainteresowania, ale spotykamy sie czesto itp jak go rozkochac zeby nie zorientowal sie ze cos do niego czuje, ale zeby on cos poczul??? wiem ze nie do milosci nie da sie zmusic ale ale ale jak zdobyc faceta tak zeby sie nei zorientowal ze jest zdobywany? bo nie wiemmmm - pomozciedzie

Gość tez chcialabym wiedziec
:(

Gość smutna159
no właśnie jak to zrobić....chyba zadna z nas nie zna recepty...flirt i tyle ...delikatne spojrzenia usmiechy ...no nie wiem

Gość abaka
nie mam sily udawac ze nic do niego nie czuje, ale tez nei chce stracic tego co jest :(:(

Gość zaimponuj mu czyms
no nie wiem, jakis konkurs wygraj, czy zrob cos mądrego, cos co nie łaczy sie z nim - zeby tylko zwocil na ciebie uwaqge i byl ew temat do rozmowy. Musisz zrobic cos, zeby z nim pogadac, dac sie poznac. Jesli nadal , mimo, ze cie pozna, nie bedzie zainteresowany, to juz odpusc.

Gość zaimponuj mu czyms
a jesli juz gadacie - to zawsze dziala, jak sie zachwycisz cakims jego konkretnym osiagnieciem, daj mu do zrozumienia,ze jest mądry ,czy silny, odwazny - no musi miec jakas zalete - tylko nie mizdrz sie przy tym!

Gość abaka
ale to jest tak ze on mnie zna na wylot, a tematow mamy miliony..... wiec raczej to odpada... mysle ze moze gdybym sie wlasnie od niego odsunela troche, .... moze ten sposob by zadzialal? wszelkie zmiany wygladu... itp itd juz przerabialam i raczej efekt niewielki jak widac... ech moze to sprawa beznadziejna??? mysle ze z kazdym innym facetem juz bym sobie hmm poradzila ale dlaczego z tym ktorego kocham zupelnie mi nie wychodzi???

Gość tez chcialabym wiedziec
ja mam tak ze z nim sypiam i nie wiem czy on mnie kocha:(

Gość a ja potrafiłam
rozkochać,:) ale nie umiałam tego doprowadzić do końca.;) :(:(

Gość a ja potrafiłam
miłego końca;):D

Gość valerian
jak go rozkochac zeby nie zorientowal sie ze cos do niego czuje, ale zeby on cos poczul??? zasadnicze pytanie dlaczego nie ma sie zorientowac ze cos do niego czujesz?

Gość abaka
bo kto pierwszy powie kocha ten przegrywa;) a poza tym boje sie ze mnioe odrzuci/ze stane sie smieszna w jego oczach no nie wiem.... po prostu nie chce tak prostu z mostu wyskoczyc: czuje cos do ciebie

Gość skoro trzeba się kamuflować...
hehe, żonaty, czy tak?:p

Gość abaka
on wolny ja wolna

Gość valerian
bo kto pierwszy powie kocha ten przegrywa a poza tym boje sie ze mnioe odrzuci/ze stane sie smieszna w jego oczach no nie wiem.... Z tych samych powodów coraz mniej facetów robi pierwszy krok....fajnie nie ? Z takim nastawieniem nie masz szans więc sobie daruj....Chcesz miłość, dając co w zamian ? Asekuranctwo ?

Gość abaka
po prostu zastanawialam sie nad sposobami "rozkochania" go subtelnymi sposobami, a nie wyjechaniem prosto z mostu: kocham cie

Gość valerian
Nie nie kochana...tobie chodzi o to by on zaczął się o ciebie starać ...jednocześnie, żeby nikt nie pomyślał, że go kochasz...to jest asekuranctwo....a co robią faceci jak chcą rozkochać ? piszą smsy, zapraszają gdzieś, starają się spędzać dużo , czasu mówią komplementy.... Więc co jest ważniejsze w życiu dla ciebie ? Duma czy miłość ?

Gość abaka
ale my spedzamy ze soba mnostwo czasu, dzwonimy, piszemy... brakuje tylko tej kropelki "czegos" z jego strony... mysle ze gdyby on cos do mnie czul to juz by zauwazyl ze jest dla mnie kims waznym... i fakt - duma nie pozwala mi na szczera rozmowe

Gość Gelayna
To odstaw dumę na bok i po sprawie. Myślisz, że oni się nie poświęcają kiedy nas próbują poderwać? Zastanów się nad tym.

Gość DZIEWCZę
kOBITO!!! uśnij jego rękę, dotknij jego biodra gdy bedziesz przechodzila obok i musiała się przecisnąć, popatrz w oczy... nie boj się !!!!!!!!!!!!! nie bój się !!!!!!!!!!!!!!! na pewnoo sie nie ośmieszysz, najwyżej nie podejmie gry, bądź świadmoma swoje kobiecości... !!! nie musisz każdemu sie podobać. ale na pewno wielu facetom sie podobasz... spróbuj!!! bo bedziesz może załowała, ze nic nie zrobiłaś ps. ale troche Cie rozumiem, bo kiedyś też tak miałam,,, wyrosłam z tego dopiero w wieku 24 lat :|

Gość DZIEWCZę
miało być: " muśnij " :)

Gość valerian
powiem ci tak w życiu kochały się we mnie 3 przyjaciółki, spędzałem z nimi czas itd od żadnej się nie domyśliłem co do mnie czuje chociaż teraz niby mówią że coś tam robiły....wam się wydaje, że coś robicie...2 z nich gdyby zebrały się na odwagę to by ze mną były....skoro to tylko kropelka to ty ją przelej...skoro jest facetem na poziomie to w życiu cię nie wyśmieje czy poniży ....Ale po co ja to piszę ...ty wiesz dobrze o tym ale mimo tego nadal nic nie zrobisz....Więc co to za miłość z twojej strony ?

Gość DZIEWCZę
valerian...to ja się Ciebie chłopie muszę o coś zaptyać bo nie wytrzymię ;) czy jak facet sie wycofuje ze związku, jest po przejściach trochę, wiem ze sie boi i znam go na tyle, żeby wiedzieć, że to nie jest ściema to : a) wycofać się ? b) pokazać, że moge być jego przyjacielem i "ostoją" - bo mi ten wariant sie bardziej podoba, zamierzam mu to po prostu powiedzie jak troche ochłoniemy... - czy uważasz że to dobry pomysł?

Gość DZIEWCZę
aaa wiem, że jestem mu bliska i zalezy mu na mnie ( mniej lub bardziej) i nie chodzi o sex... nie boje sie ze mnie wyśmieje oczywiście tylko, zeby się nie odsunął za daleko ;)

Gość brukselkaa
ładnie piszecie..wkoncu do mnie dotarło ze tak naprawde zadnych sygnałów zainteresowania nie wysyłam..i to moze stąd moja samotnosc.

Gość abaka
racja racja ja tez mam juz 24 lata i niby swoje wiem ale czasem po prostu czlowiek glupieje :) jestem swiadoma swojej kobiecosci, wiem jak poderwac faceta, ja wszystko to wiem ale jesli chodzi o NIEGO znow jestem jak glupiutka nastolatka... i normalnie sie boje zreszta zawsze mam wrazenie ze kazdego moge miec tylko nie jego...ze kazdy facet zwraca na mnie uwage tylko nie on - no to chyba jakas beznadziejna sprawa - a moze wlasnie moj brak pewnosci siebie w tej sprawie?

valerian ----- co dla Ciebie może być jasnym i oczywistym sygnałem że kobieta kocha ? ..... może i ja coś wyniosę z tego topiku :)

Gość valerian
Jeśli się wycofał bo miał problem czy jakieś wątpliwości, zawsze warto mieć dobry kontakt....Jeśli tobie to odpowiada , to facet po pewnym czasie to doceni....Mówimy oczywiście o ludziach na poziomie, ale pewnie z innym byś nie była :)

Gość DZIEWCZę
valerian -- > dzięki :) O tego faceta warto "powalczyć" :)

Gość valerian
Kurza a powiedz mi co jest dla ciebie jasnym i oczywistym sygnałem, że facet kocha ? :) Sama inicjuje kontakty smsowe czy osobiste, dąży do bliskości i przed nia nie ucieka ( np w tańcu sama się przytuli , cz będzie miała odwagę położyć łapkę np na pupie :)...i inne takie szmery bajery...smski na dobranoc, komplementy itd itd