Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aguś_80

Szukam butow do slubu. Kto jeszcze???

Polecane posty

Swietne :)))) a orientujesz sie w cenach. Bo firma ktora ja wkleilam sprzedaje buty w przedziale cenowym 170-200 PLN. Wiec wydaje mi sie calkiem przyzwoicie, a madonna jest droga (ale o buty tam nie pytalam).

Gość mnie się podobaja te
niestety nie, ale przypuszczam , ze tak jak w Cymbeline ok 300-350zł

no to niezle :-( zwlaszcza ze planuje kupic dwie pary, jedne na "wejscie" a druga rezerwowa ktore beda mialy bardziej zaokraglone czubki, jakby moje stopy mialy dosc tych szpicow :( (wszyscy mi to powtarzaja, wiec chyba cos w tym jest)

Gość zajebiste kozaczki
jeszcze sobie kup do tego koronkowe pantalony...to sie nazywa bezguscie

polecam firmę GATUZO dostępna w salonach CYMBELINE cena 280-350zł można zamówić różne wysokości obcasa oraz buty właściwie jakie tylko sobie chcesz...z koronką, bez, z paseczkiem, odkryte...setki mozliwości!!! A rozmiar co 0,5cm więc idealnie dopasują dla każdej klientki

Witam,ja też mam ogromny problem ze znalezieniem butów do ślubu.Szukam w kolorze ecri nie na wysokim obcasie z okrągłym przodem i nic nie ma.W sklepach po jednej dwie pary,a jak się zdarzy większy wybór to buty do szpica.A ja juz potrzebuje buty:(

Gość słoneczniczka
ja właśnie wczoraj kupiłam na obcasie 2 cm z RYŁKO kolekcja ślubna - lakierki są super http://www.rylko.pl/ polecam iść do sklepu z kolekcja ślubna jest wiekszy wybór niż na stronie internetowej , ale fajny wybór ma również Growikar http://www.growikar.pl/oferta.html wzory 182; 181/7 ; 181/4 ; 181/5 i 176/3 ; 176/7; 176/14 jak widzisz tylko kupowac !!!!!

Gość ja szukam ale nie ma
takich jak chce. ja to mam tak zawsze! jak cos wymysle to tego nigdzie nie ma! 😡 chce białe na obcasie min 7-10 cm. bez tych okropnych czubów.

Podobno w sklepach z akcesoriami sla tancerzy mozna kupic snieżno biale z satyny na obcasie do wyboru (wysokosc) i nie maja bardzo ostrych czubów.

do: \"ja szukam ale nie ma\" spróbuj w RYŁKO, wydaje mi się, że wtedy kiedy ja kupowałam, właśnie takie były... tylko ja z kolei nie znoszę okrągłych czubków ...wrrrr :):):) i nawet nie brałam ich pod uwagę

Gość laolaila
a gdzie mozna kupic buty tej firmy?

ja jestem z Bielska-Białej w niewielkim sklepiku w centrum kupiłam.

Gość sheepek
nie mogę znaleźć żadnego ciekawgo tematu o butach ślubnych. Może żle szukam. Może ktoś podowie gdzie mozna znaleźć jakieś nietypowe buty slubne?? W większości wszystkie wyglądaja tak samo !

Gość w warszawie polecam
sklep z butami ślubnymi La Marka ul. Chmielna 21 trzeba wejsć w bramę na podwórko. Ceny z tego co pamiętam powyżej 200 zł, ale za to wybór ogromny, właściwie wszystkie możliwe czubki, wysokości itp. Ja szukałam butów do sukienki ecru, ale b. jasnej, na malutkim obcasie, z lekkim czubem. Wszędzie gdzie byłam buty ecru były na brązowej podeszwie (!!!) i jeszcze panie sprzedawczynie wmawiały mi, że tak się je robi! Szok. W la marce jak zobaczyłam podeszwy kolorem idealnie dopasowane do koloru buta, to już wiedziałam, że nie będę więcej szukać.

Gość karadka
widze ze temat troche stary ale ja tez szukam butow w okolicach bielska. moze macie jakies namiary?

Gość starych
ja bede robił porzadki w szafkach, wywalam moje wszystkie stare buty bedą w poniedzialek kolo smietnika - nr buta 42

Gość akces2.com
Karadka: W okolicach Bielska polecamy sklep który ma ofertę naszych bucików ślubnych ->http://www.sklepjive.republika.pl/plan.jpg Nasze obuwie ślubne jest wykonane w technologii obuwia tanecznego. Dlatego tak znacznie się różni od typowych butów ślubnych, które najczęściej są butami wizytowymi. W obuwiu ślubnym wymagana jest wielogodzinna praca stóp, przede wszystkim w tańcu. Nasze obuwie zapewnia: * mniejsze zmęczenie stóp * komfort i stabilność * oszczędność - brak konieczności kupowania drugiej pary do tańca ! * możliwość konfigurowania własnej wersji - niedostępne w zwykłym sklepie Zapraszamy na naszą stronę www.akces2.com

Gość slubnybucik.pl
Polecam nasz sklep slubnybucik.pl. Jesteśmy w Krakowie ale prowadzi także E-sklep

Ja kupiłam na TOMEXIE w Krakowie zwyczajne białe lakierowane czółenka z białym obcasem oczywiście!! za 37 zł!! Szkoda mi wywalać 200 zł na buty na 12 godzin, wiadomo, że później już nie będą raczej przydatne... Mam zamiar kupić w pasmanterii cyrkonie i ponaklejać na butki klejem krawieckim - będą cudne!!!

Gość katarina merla
Znalezienie obuwia idealnego na miarę jest trudne. Ja buty zamówiłam u nich - http://www.unibut.net/ Buty idealnie dopasowane do stopy, bez żadnych problemów. Wiem, że realizują również bardzo niestandardowe zamówienia, jeśli chodzi o rozmiar.