taka_pokraka 22 Napisano 54 minuty temu 5 minut temu, Baba napisał: Tak ci się tylko wydaje. Banują hurtowo każdego dnia. Może, ale krzywdy i przewiny wobec nas bolą nas bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 54 minuty temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Tak się gotuje szykuje a połowę wyrzuca, nosicie do tych punktów lodówek przy MOPS dla bezdomnych? U mnie tak nie ma, ze żarcia jak dla armii. Kończą sie swieta kończy sie jedzenie zazwyczaj. Porcje normalne tylko menu inne i tyle. Nie trzeba leżeć i pic kropli żołądkowych. Zaplanowanie posiłków dla paru osób to tez nie jest jednak fizyka kwantowa. Tagże no worries 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Już wytłumaczę zanim, wspomniałam twój nick w kontekście, że kiedyś jak będą chcieli mnie kanonizować to Ty i Miecz, wskoczycie i powiecie nie bo na forum to Pokraka nie była tak święta Nie ma tu ludzi świętych, idealnych i takich, którzy są lubiani przez wszystkich. Każdy z nas ma diabła za skórą. Tylko nieliczni potrafią to utrzymać na wodzy, żeby nie był zbyt widoczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, paprykarz szczecinski napisał: Z cyklu miecz i jego trudne poniedziałki mieczu nam tez jest ciężko, ale jakos trzeba sie trzymać Potrzebujesz rozwinięcia inby? Jako niezrównoważona psychicznie stymulacja powinna wejść na wyższy poziom, prawda? Byle co Cię nie zadowoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 52 minuty temu Dla zwaśnionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 29 Napisano 52 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, Miecz napisał: Potrzebujesz rozwinięcia inby? Jako niezrównoważona psychicznie stymulacja powinna wejść na wyższy poziom, prawda? Byle co Cię nie zadowoli. No zgadza sie, jak zwykle przynudzasz i chyba wybiorę jednak prace ps jak stymulacja może być zrównoważona lub niezrownowazona? Popraw to zdanie bo chciałeś wielce pojechać a mam trudność ze zrozumieniem tego potworka Edytowano 51 minut temu przez paprykarz szczecinski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Może, ale krzywdy i przewiny wobec nas bolą nas bardziej. Mi to dynda, że dostałam dwa razy. Nigdy nie zasłużyłam na to. Zakłada się nowe konto i wio Czego mam żałować. Punktów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie ma tu ludzi świętych, idealnych i takich, którzy są lubiani przez wszystkich. Każdy z nas ma diabła za skórą. Tylko nieliczni potrafią to utrzymać na wodzy, żeby nie był zbyt widoczny. Tylko ja naprawdę nie kreuje się na świętą i nie mam aspiracji być przez wszystkich lubianą, sama wielu ludzi nie darze sympatią i ich omijam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mi to dynda, że dostałam dwa razy. Nigdy nie zasłużyłam na to. Zakłada się nowe konto i wio Czego mam żałować. Punktów? Chodzi o wewnętrzne poczucie sprawiedliwość i słuszności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tylko ja naprawdę nie kreuje się na świętą i nie mam aspiracji być przez wszystkich lubianą, sama wielu ludzi nie darze sympatią i ich omijam. To jeszcze Miecza dodaj do tej listy i będzie święty spokój. Wiesz, że mimo tego że jest w uj nudny, ale chodzi mu głównie o rozkręcenie tematów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 47 minut temu 6 minut temu, paprykarz szczecinski napisał: U mnie tak nie ma, ze żarcia jak dla armii. Kończą sie swieta kończy sie jedzenie zazwyczaj. Porcje normalne tylko menu inne i tyle. Nie trzeba leżeć i pic kropli żołądkowych. Zaplanowanie posiłków dla paru osób to tez nie jest jednak fizyka kwantowa. Tagże no worries Czyli jak przychodzicie już macie duże torby do pakowania rozumiem i wszystko bierzecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Tylko ja naprawdę nie kreuje się na świętą Nie wspomniałam o tym. Po co drążyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Chodzi o wewnętrzne poczucie sprawiedliwość i słuszności. Na tym forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Chodzi o wewnętrzne poczucie sprawiedliwość i słuszności. W takim razie to fora i życie pomyliłaś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jeszcze Miecza dodaj do tej listy i będzie święty spokój. Wiesz, że mimo tego że jest w uj nudny, ale chodzi mu głównie o rozkręcenie tematów. Ponieważ jestem jak już wcześniejszej ustaliliśmy i nie na co podważać wcześniejszych ustaleń, głupia, naiwna i łatwa do manipulacji to się zgodzę. Rozumiem, że masz już inna ofiarę i jestem już wolna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 41 minut temu Gdzie jest Brum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ponieważ jestem jak już wcześniejszej ustaliliśmy i nie na co podważać wcześniejszych ustaleń, głupia, naiwna i łatwa do manipulacji to się zgodzę. Rozumiem, że masz już inna ofiarę i jestem już wolna. A Ty dalej swoje w tonacji pisss-dur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Gdzie jest Brum? Po prostu jedyne szczęście zamieniła na nieszczęście. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 38 minut temu 4 minuty temu, Baba napisał: Nie wspomniałam o tym. Po co drążyć? To nie było drążenie tylko przypomnienie Mieczowi, że nie tylko on mnie tak ocenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 3 Napisano 38 minut temu Cybermieczysław znowu od flaszki zaczął tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Miecz napisał: Po prostu jedyne szczęście zamieniła na nieszczęście. Tak tylko pytam z ciekawości. Fajna babka z niej. I Seven milczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 37 minut temu 3 minuty temu, Baba napisał: Gdzie jest Brum? Brum ma dosyć. Dziwisz się? Ja powoli nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To nie było drążenie tylko przypomnienie Mieczowi, że nie tylko on mnie tak ocenia. Wszyscy dobrze wiemy o co ten raban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 36 minut temu 4 minuty temu, Miecz napisał: A Ty dalej swoje w tonacji pisss-dur Nooo, jestem w uj wytrwała i konsekwentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Tak tylko pytam z ciekawości. Fajna babka z niej. I Seven milczy Ale jesteś jednak wredna, co nie? Nie wiesz, że Seven to ja?! Nie wiesz?! Inteligencja niektórych userów naprawdę sięga nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Brum ma dosyć. Dziwisz się? Ja powoli nie. A wszystko przez Miecza. Wypadałoby dodać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Brum ma dosyć. Dziwisz się? Ja powoli nie. Ale ona jest inna. Zdawała się być zawsze stonowana i taktowna. Jak to młodzi mówią? Robi swoje i ma wywalone na panujący tu klimat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 383 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Ale jesteś jednak wredna Tylko w poniedziałki, środy i piątki ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 22 Napisano 31 minut temu (edytowany) 5 minut temu, Baba napisał: Wszyscy dobrze wiemy o co ten raban. Nie o to, żem okrutna zła i podła Edytowano 31 minut temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1002 Napisano 30 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ale ona jest inna. Zdawała się być zawsze stonowana i taktowna. Jak to młodzi mówią? Robi swoje i ma wywalone na panujący tu klimat. Z wariatami zawsze sobie poradzisz, ale porządni ludzie każdemu dają popalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach