Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfghjgjhjkhjkhjkh

Sluz w kale

Polecane posty

Gość gość
śluz w kale to taki przeźroczysty gęsty kisiel, galaretowany. Ale ja czasem mam takie coś długie niczym sznurek, zabarwione na żółtobrązowy kolor - kolor chyba zółci? Ciężko to uchwycić w palce bo się wyślizguje ale można złapać za jeden koniec i pomachaćtym. Wylatuje to po lewatywie i załatwieniu się do miednicy. Nie wiem co to jest. Gdyby to był śluz to by nie był jak budyniowaty sznurek, tylko poprostu nieuformowana papka by to była.

Gość gość
chociaż w sumie to może być śluz , ja akurat mam dolegliwości3 czesto ze strony żołądka/pełność, dyspepsja, czuje zołądek z lewej strony nadbrzusza, po małych posiłkach jestem najedzony, pogorszył mi się apetyt ale nieraz wieczorami moglbym jesc co chwile hmmmm, miewalem stany podgorączkowe podejrzewam Helicobacter pylori. MOżecie sobie kupić w aptece preparat wykrztuśny ACC z acetylocysteiną - rozrzedza także śluz w przewodzie pokarmowym. jak po ACC stolec będzie normalny to znaczy ze to śluz, a śluz się bierze jak jest jakiś stan zapalny, np. możebyć zapalenie żołądka. Jak mamy zapalenie zatok to smarkamy śluzem, jak jest gdzies w przewodzie pokarmowym śluz to też stan zapalny wedlug mnie. A gdzie produkowany jest śluz? w jelicie? nie wiem, napewno żołądek produkuje śluz. czesto mnie mfliło, popsułem se żołądek albo dwunastnice bo łykałem leki przeciwbólowe na bolącego zęba a żołądek i dwunastnica nie lubią ani aspiryny ani ibupromu ani innych leków NLZP - niesteroidowe leki przeciwzapalne