Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiaczkowo

Kto jest w związku Panna-Lew?

Polecane posty

Gość Misiaczkowo

Hej wam jestescie w takim zwiazku ? opowiedzcie co jest u was fajnego a co nie wiadomo lwy sa bardzo wladcze, narzucajace , no a ja od swojego mezczyzny jestem sporo mlodsza - i juz zauwazam chec dominacji z jego strony na co zwracac uwage i co robic zeby zadowolic Lwa? WPISUJECIE SIE!! :)

Gość Misiaczkowo
haaalo

Gość a w św. mnikołaja tez
wierzysz ? :o

Gość Misiaczkowo
no tak, znow nie widac wypowiedzi ...

Gość Misiaczkowo
a nie wiesz ze sw. mikolaj istnial ?

Gość On - lew .. Ona - panna
wytrzymaliśmy ze sobą 3 lata .. rozpadło się z powdu jego władczego charakteru i kontroli .. ciągle musiało być tak jak On chciał, doszukiwał się zdrad, a nie miał powodów etc .. to nie było życie :( dopiero zaczełam żyć jak odeszłam .. teraz jestem szczęśliwa :) Ps. to nie regóła, że Wy też nie będziecie się dogadywać bo znak zodiaku to jedno, a charakter to drugie :P Powodzenia :)

Ja byłam w takim związku.Ja-Lew, on Panna. Szybko się rozsypało (ale za moją przyczyną),on był jedynakiem ,a ja wciąż fochy strzelałam.Poźniej żałowałam,ale cóż.

lwy to straszni megalomani. Nie są włądczy, trzeba ciągle ich chwalić, NIGDY im się nie znudzi - co jest dla probleme dla Panien i ich krytycznego myślenia. Pannie się nie mieści w głowie, ze mozna chcieć tyle komlementów bez podejrzliwości. Jestem spod Panny, w pracy mam same lwy i kilku znajomych. Z jednej strony fajnie, nie robią z igieł wideł, potrafią się wyluzować i być ąskawe, ale muszą świecić jak słońce, czasami to zbija z pantałyku, ale jest proste: trzeba chwalić i podziwiać jak małe dzieci:)