Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacper45

Jak to powiedzieć?

Polecane posty

Gość Kacper45

Witam wszystkich Zdarzyła się następująca sytuacja - zakochała się we mnie (chyba) pewna dziewczyna. Ponieważ fizycznie mnie nie odpychała, a ja nie wierzę w uczucia od pierwszego wejrzenia postanowiłem dać szansę tej znajomości i dziewczynę bliżej poznać. Ostatnie miesiące w moim życiu nie należały do najprzyjemniejszych i zostały spędzone w samotności, przez co i ja czułem potrzebę bliskości. Została nawiązana niewiarygodna nić porozumienia, bardzo dobrze się nam rozmawiało.. Sytuacja jednak wymknęła się spod kontroli - szybko doszło do przytulania i pocałunków choć o fizycznym zbliżeniu mowy nie było. Po kilku spotkaniach uświadomiłem sobie, że był to bardzo mile spędzony czas i nic więcej. Po prostu nic do niej nie czuję.... Jak zakomunikować to jej, aby było to dla niej jak najmniej bolesne (obawiam się, że dziewczyna dość mocno się zaangażowała....) - nie chcę stracić przyjaciela (a taki efekt miałoby całkowite zerwanie kontaktów)... Jak to jej zakomunikować (dodam, że mieszkamy dość daleko od siebie i chyba trzeba to będzie zrobić za pośrednictwem maila lub telefonicznie)... ? Wydaje mi się, że tkwienie w takim układzie będzie tylko okłamywaniem się nawzajem i chyba im szybciej tym lepiej... Chętnie poznam Wasze opinie Pozdrawiam Marcin

Gość najlepiej zawsze osobiscie
co nie oznacza, ze najlatwiej, poza tym skoro nie bylo na tyle daleko zeby spedzac w spolnie czas itp., to chyba zasluguje na slowa prawdy twarza w twarz :)

Gość do you feel fine
Olej ją i po sprawie.

tylko i wylacznie osobiscie..... pomysl jak Ty chcialbys sie o tym dowiedziec (jakbys byl na jej miejscu) i tak zrob

Powinieneś ją przelecieć pare razy, żeby jej nie było przykro... A potem zostawić :P Lżej to zniesie, bo uzna, że faceci to świnie itp itd.. A jesli zostawisz ją teraz, to bedzie myslala, że jest kiepska i tak nieatrakcyjna, że nawet sexu z nią nie chcesz :P

Gość polecam skakanie
komiczne, cholera!!! :O

skoro polecasz skakanie, to polecaj, ale skacząc nie rozwiąże tego problemu :P

Gość hjklpo
Wiesz ja bym tak szybko nie ryzykowała, czasem coś więcej przychodzi z czasem..

Daj jej spokój,jeżeli się tak mocno zaangażowała,a Ty nie,to pewnie nie będzie umiała być tylko hmm koleżanką. Po co udawać? Z czasem możesz jej coś powiedzieć w chwili słabości,a ona będzie miała nadzieję,że może coś z tego będzie. Uwolnij ją od siebie,spotkaj się z nią,powiedz szczerze co czujesz i zniknij z jej życia. Ja jestem za całkowitym zerwaniem kontaktu.

Gość frajerstwo1111111
"Sytuacja jednak wymknęła się spod kontroli - szybko doszło do przytulania i pocałunków choć o fizycznym zbliżeniu mowy nie było" wymknela sie spod kontroli??? po cholere sie z nia calowales????????? rozkochales a terax chcesz tylko przyjazni ?? frajer

Gość idz sieleczyc
Powinieneś ją przelecieć pare razy, żeby jej nie było przykro... A potem zostawić Lżej to zniesie, bo uzna, że faceci to świnie itp itd.. A jesli zostawisz ją teraz, to bedzie myslala, że jest kiepska i tak nieatrakcyjna, że nawet sexu z nią nie chcesz idz sie leczyc!

Gość abaaakaaa
ja pierdziele ale w tym jest kurwa racja :O :O :O

ja to napisałem żartobliwie... ale prawa jest taka, że kobieta odrzucona będzie sie czuła fatalnie - faceci zazwyczaj są przyzwyczajeni, ze to oni startują do kobiet i kosz jest wliczony... kobieta łapie mega doła... a to, że facet to cham i przeleci a potem zostawi chyba łatwiej zaakceptować

Komiczne,ja rozumiem to co piszesz i mimo że jestem kobietą muszę przyznać Ci rację :) Chociaż i tak po seksie,a potem porzuceniu jest mego dóóóóół!

Gość idz sieleczyc
Kacper45- musisz z nią zerwać kontakt całkowicie !!! nie ma innej opcji ...inaczej dziewczyna sie jeszcze bardziej zaangażuję ! i będzie bardziej cierpieć...a przecież tego nie chcesz jak sie zaczyna od dupy strony to o przyjaźni nie ma mowy

no tak, ale wtedy mozna iśćdo przyjaciółek, opowiedziec o tym, ponarzekać na tych chamów samców, powiedziec ze wszyscy są tacy sami i myślą tylko o jednym itp :P a o tym, że laska łasiła sie do faceta a ten ją zlał, nawet kumpelom jest głupio powiedziec ...

Gość polecam skakanie
--->komiczne: akurat nicka mi się nie chciało zmienić, gdy pisalam na topiku, gdzie taka jedna pytała o domowe sposoby usuwania ciąży. :D Bardziej o to "cholera' chodziło tu, bo mnie rozwaliłeś swopim tekstem, chociaz niby już jestem przyzwyczajona do Twojego ostrego jęzora (w przenośni oczywiście) :D

spoko :) domyśliłem sie, choć nie przypuszczałem, że o domową aborcje chodziło :)

Gość Napuszona
przelecenie dziewczyny z litości, żeby sie aż tak bezwartościowa i brzydka nie czuła........to wy tak z szlachetności robicie! jestem jak zwykle pod wrażeniem męskiej pokrętnej logiki:O

Gość hehehehehehehehehehehehheheehe
Naprawdę frajer z Ciebie, świna jakich mało, nie ciągnij tego powiedz szczerze, że Ty nic i zniknij na zawsze z Jej życia - rozwala mnie takie zachowanie facetów - nie wierze w przyjaźń po takiej sytuacji kiedy ona zakochała się, im wcześniej to skończysz tym lepiej.

Gość Napuszona
autorze----> napisz jej szczerze, że ją lubisz ale sie nie zakochałeś i że to Twoja wina, bo jakiś dziwny jesteś. Nie rób jej nadziei i pożegnaj raz na zawsze.

dziwi mnie Wasze oburzenie, bo tekst "zostanmy przyjaciółmi" to koronna śpiewka zrywających kobiet

Gość Napuszona
lepszy ten tekst o przyjaciołach niż milczenie i tchórzliwa ucieczka...

Gość a ile niewiasta ma lat
Może jest już w takim wieku, że nie zaszkodzi jej kilka radosnych uniesień seksualnych ;)

Ja przechodziłam już i przez tchórzliwe milczenie i przez tekst o przyjaźni ;) I powtarzam dalej: tylko całkowiete zerwanie kontaktu!

\"Jesteśmy odpowiedzialni nie tylko za uczucia jakie żywimy do innych, ale i za te, które w innych wzbudzamy\" (x S.Wyszyński)

Gość hehehehehehehehehehehehheheehe
White Shadow mam podobne przeżycia, naprawdę rzygać się chce od takich tekstów, nigdy szczerej rozmowy i powiedzenia co tak naprawdę chodzi...