Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dzik Okrutnik

Mamy pracujące w domu

Polecane posty

Gdy zaszłam w ciążę postanowiliśmy z mężem że zakończę karierę zawodową i zajmę się wychowywaniem dzieci. Mąż dobrze zarabia, więc nie ma problemu finansowego. Mały ma już 7 miesięcy a mi trochę zaczyna doskwierać rutyna... Co robicie żeby nie zwariować i jaki macie plan dnia?

Gość Marusia Jedyna
cześć, siedzę w domu od 4 lat, mam dwoje dzieci 2 . Mąż pracuje a ja zajmuje się domem. Czekam aż maluchy pójdą do przedszkola i chyba zacznę szukać pracy, bo już mam dość.

Hej mój maluch ma 4 miesiące, będę z nim siedzieć przez urlop wychowawczy jeszcze.Ja pracuje w domu, robię ankiety, piszę prace za innych, kontroluje przedstawicieli handlowych itp. robię wszystko byleby nie zdziczeć i strasznie brakuje mi czasu.Chyba trochę przesadziłam z tymi zajęciami. Grunt to dobra organizacja czasu,ale mój dom wygląda jak po przejściu tornada.

Ja niby spełniam się w roli kury i mamy.. szczególnie, że zajmuje się wszystkim co z tym związane.. Ale jak nie mam ustalonego ścisłego grafiku potrafię nic nie robić przez cały dzień.. czytam książki albo oglądam tv albo siedzę na necie....