Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie wybrac/

jakie wybrac?

Polecane posty

Gość jakie wybrac/

mam pytanie do dziewczu ktore biora tabletki hormonalne... Jakie sa naljepsze zeby nie przytyc??moje koezanki ktore stosuja ta metode anty tak strasznie przybyly na wadze:( ja boje sie tego:/

Gość penisiaska
ja biore cilest i nie przytylam ani grama ani nie mam problemu zeby schudnac

Gość zrób sobie wczesniej badania
hormonów, tyja te osoby, ktowr maja zle dobrane tabletki. badania sa platne chyba z 90zł

Yesoo. Czy baby sa naprawdę takie głupie? Co Ty, kolczyki sobie wybierasz? Lepiej niech Ci lekarz dobierze takie, żebyś za chwilę po test ciążowy nie leciała. Albo postinor. Naprawdę mamy tak mało zorientowane społeczeństwo? No powalacie mnie, Panie.

Gość jakie wybrac/
Do zyzek: Wiesz dla twojej wiadomosci jesli wybiore sie do lekarz to przeciz ma do tego prawo aby zasugerowac mu czy te tabletki byly by odpowienie dla mnie...jesli odradzil by mi to normalne ze przepisalby mi inny! i prosze cie nie unos sie tak!przeciz nikt niee jest glupi i wie o co chodzi...

Ty w ogóle czytasz, to co piszesz? A p[otem sto topików pt. do jakiego czasu po stosunku trzeba wziąć Postinor? Nie rozumiem po prostu po co szukasz porady na forum w takiej sprawie, w której i lekarz powinien zdecydować i cóż Ci po tym czy ktoś przytył czy nie, z Tobą może być zupełnie inaczej. Chrzanisz po prostu jak jakaś siksa. No pewnie, najlepiej doradź lekarzowi zmianę specjalizacji. I idź do innego, gdy jeden będzie fe... Już nam takie dwie, co brały to co koleżanki, bo mało kosztuje. Śliczne z nich mamusie. Tabletka, jak sama jej nazwa sugeruje ma być ANTYkoncepcyjna, a nie ANTY"tucznicza". Jamen.

Gość jakie wybrac/
do zyzek: tacy ludzie jak ty nie powinni tu byc i odpwiadac na pytania bo tylko zniechecasz ludzi do pisania na forum!!!to jest moja sprawa czy pozniej bede brala postinor! moje zycie moja sprawa!

Masz rację - na forum. Zatem UPUBLICZNIłAŚ fragmencik swoich spraw. Zawsze możesz zgłosić, by mnie usunęli z forum, a póki co założyłaś wątek i się wypowiadam. :)