Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patty diphusa

jak umieścić cztery zdjęcia w jednym okienku

Polecane posty

wiem,że temat brzmi debilnie, ale chodzi o to,że chce ustawić zdjęcia w kwadrat, dwa na górze i dwa na dole- ale żeby się wyświetlało jako jedno (czy ktoś coś rozumie:o bo tak tłumaczę,że chyba sama siebie bym nie pojęła:o ) usiłuję to zrobić od ponad godziny i nic:( proszę o pomoc

Nie wiem o co chodzi... ale może spróbuj w paint\'cie je razem posklejać i zapisać jako jedno...?

persymona, ale właśnie- jak to posklejać w tym paincie?? zniesmaczona, nie wiem czy ściągnięcie programu nie przerośnie moich zdolności poznawczych;):D

Gość uuuppp
sciagnij sobie program picasa ta masz takie"bajerki" ze bedziesz mogla tworzyc pare zdjeciu w jednym okienku jak to ujelas

uuuppp- muszę to picasa zlokalizować zniesmaczona- weszłam na ten link, dodało mi do ściąganych torrentów, ale niestety jest kompletnie niedostępny:(

Zrobisz to nawet w Paint - korzystając z opcji Edycja ---> Wklej z... importujesz wszystkie 4 pliki i tylko przesuwasz myszą, żeby utworzyły kwadrat.

no psia kość- tylko mi się nie chce wyświetlić w edycji(w ogóle, nie moge na nie kliknąć) - wklej:( coś robię źle- pytanie- co?

Gość co do programu picasa
to się go ściąga ze strony google.pl

wielbicielu😘 dziękuję serdecznie- po wielkich bojach- zdjęcie zrobione jak być powinno i wygląda naprawdę super:D:D:D:D:D:D:D:D