Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze bede kelnerka

praca KELNERKI zagranica

Polecane posty

Gość moze bede kelnerka

czy ktoras z was pracowala jako kelnerkA? bo mam szanse na taka prace w chinskiej restauracji :D co powinnam wiedziec i na co byc przygotwana? jakie moga byc moje obowiazki oprocz przyjmowania zamowien i podawania jedzenia? czy kelnerka po zamknieciu tez pomaga s[przatac kuchnie czy po prostu wychodzi? czy dobra znajomosc jezyka wystarczy? moj ang jest jeszcze dosc "niesmialy" bo jestem tu od niedawna i probuje sie osluchac z ich ciezkim akcentem (okolice cork)...i ogolnie czy to jest fajna praca czy szukac gdzie indziej?

Gość no wlasnie ze musisz
sprzatac, pomagac w sprzataniu po pracy, zdarza sie ze trzeba zostac po godzinach, nie placa raczej za to.. praca, meczaca dla nog, w stresie, powinnas miec dobry ang.. jak ktos zapyta Cie czy to a to danie jest slone, czy ten deser to z tym czy z tym, albo ktor a z zupe polecasz.. to co powiesz? jesli umiesz mowic po ang to cdos zawsze, jesli nie.. nogi bola po calym ndiu, stania i biegania, muisz brac pod uwage ze fochy klintow to Ty bedziesz znosic.. Tobie sie oberwie a nie kucharzowi za drobne wpadki.. no nie wiem.. ja nie lubie tej pracy, wogule, nie lubie pracy w kuchni, goraco i smierdzisz jedzeniem.... ale na poczatku tez mazylam chocby o takiej pracy :P bleeee

Gość no wlasnie ze musisz
do tego w chinskie.. oni sa leniwi, chinczycy, do tego tacy jacys, wrowadzaja nerwowke.. bleeeeeee