Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie o tak

samotni mezczyzni,wpisywac sie

Polecane posty

jestem tolerancyjna, otrta, wyrozumiala potrafiaca sluchac,,,, prawie ze idealna kandydatka na towarzyszke zycia i nie tylko:classic_cool:

Gość Ciekawski985
no cóż trzeba to jeszcze zweryfikować, ze tak powiem "empirycznie":..:)

Faith Hope Glory no tak to juz jest jaks tam roznica;) Ciekawski a czy 85 to Twoj rocznik??

Gość Ciekawski985
nie przeszkadza mi jakoś szczególnie:) kto wie może będzie mój:)?

Ciekawski chbya sie nei zrozumielismy albo ja tu jakiegos posta nie widze;)

Gość pytam sie o tak
jestem jestem;)nigdzie sie nie zmylam;) i jakiej znowu prawdzie?

Gość Ciekawski985
sory. Faktycznie. Nie, ja jestem starszy:) Ale niewiele.

napisalem tak bo na tym forum jest mnostwo prowokacji. ktos zaklada topik, nawet sie raz czy dwa wypowie, najlepiej kontrowersyjnie zeby burze wywolac :P i potem sie cieszy z tego zapewne

Ciekawski czyli ten rocznik to masz tak calkiem przypadkowo w ncku??;) no juz nam sie grono powieksza;) witaj Facet78:)

Gość pytam sie o tak
e tam,ze niby mialabym sie cieszyc ;) ale z czego temat topiku wydaje mi sie byc raczej tematem nie na jedna rozmowe,nie na jeden raz

Gość Ciekawski985
tak. To przypadek. Mój rocznik to 79. A co chciałabyś wiedzieć? Bo nie chce gadać jakichs farmazonów:)

a co mamy napisac? jak chcecie to wejdzcie sobie na moje konto na sympatii - pseudinim jak w mailu :P i tyle :P. ja lubie żywą rozmowę a nie takie - weź sie opisz to moze cie wybiore - jakby autorka chciala faceta w supermarkecie sobie wybrac :P

Ciekawski a skad jestes??:) Kwiatek kurcze ale masz pseudonim:D zaaz sietam zarejestruje i poczytam:P

setunia "ale co nie chcecie nic o sobie napisac" A czego można oczekiwać od nas ? Autoreklamy ? ? ? :-) Gdyby o to chodziło, to śladem Andrzeja z Biłgoraja, możnaby pisać ze w danym dniu wzruszył nas widok zachodu słońca albo że się przez godzinę patrzyło w gwiazdy myśląc o tym ze fajnie byłoby to robić z jakąś ukochaną. Sposoby na autoreklame na kafeterii są bardzo proste :-) A przytoczony nick miał dobre noty

Gość Ciekawski985
ze stolicy. A Ty?

Gość pytam sie o tak
jakby autorka chciala sobie faceta w supermarkecie wybrac? :O to Ci sie nie udalo :O kto powiedzial ze ten temat zalozylam z mysla o sobie?ze kogos szukam?jak widac nie kusi on tylko panow i prawidlowo,zalozylam go po to aby wpisywali sie tu mezczyzni a kobiety ktore tu zajrza rowniez mogly sie wypowiedziec,kto wie,moze powstana ciekawe znajomosci

Facet nie wiem co autorka miala na mysli;) ale mysle, ze nie autoreklame:) po prostu c sie lubie, czego nie i takie tam:) Ciekawski no to nie tak bardzo daleko ale jednak troszke tak bo ja w woj lodzkim mieszkam ;)

pytam sie o tak Oczywiści9e ze w twoim topiku nie ma nic złego. Czasem mogą się poznać dobrane osoby i to przez przypadek. Ja tak kiedyś kogoś fajnego poznałem nie mając takiego zamiaru. A było to na formu wymiany poglądów politycznych (później tematy prywatne na mail). Czyli totalnie niezamierzone i na dodatek mało spodziewane miejsce na takie rzeczy. Dlatego róznie to bywa :-)

Gość Ciekawski985
e to nie jest tak źle:) Na piffko juz mozna się spotkać np. na Piotrkowskiej:)

Ciekawski ano;) do Piotrkowskiej tez ie mam blisk ale blizej jak to stlolicy:D

aha no to intencje autorki poznalismy ;) to dobrze. czyli zamierzasz byc moderatorka tego topiku :classic_cool: PS. setunia, coby profil obejrzec na sympatii nie trzeba sie tam rejestrowac. wpisujesz pseudonim.sympatia.onet.pl i juz :P

To ciekwe. Łódź jest tu wszechobecna . To samo na innym dziale. Nawet kilka topików. Raz widziałem z Dolnego Śląska i to jakiś stary

Gość pytam sie o tak
facet no te tak mi sie wydaje :) zwykle takie przypadkowe znajomosci sa najciekawsze setunia to co mialam na mysli zakladajac ten topik to opisalam wyzej ;) i bynajmniej nie chodzilo mi o to aby faceci ktorzy tu zajrza mieli pisac o sobie,chodzilo mi o to aby okreslili jaka kobiete chcieliby poznac,jaka go interesuje