Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie o tak

samotni mezczyzni,wpisywac sie

Polecane posty

Gość Ciekawski985
no widzisz:) jak sie chce to odległość nie jest problemem

Gość pytam sie o tak
moderatorka bynajmniej;)

PS. setunia, opanowujesz kazdy topik na ktorym sie pojawsz ;). czy przypadkiem obiad ci sie nie przypala? ;)

pytam sie o tak "jaka kobiete chcieliby poznac,jaka go interesuje" Np w moim wieku gust jest trochę bardziej złożoną sprawą (co nie znaczy ze rodem z tandetnych telenowel, typu "wygląd się nie liczy"). I pewnie nie jestem w tym osamotniony.

Gość pytam sie o tak
facet ,mnie to bawi jak niektore osoby wlasnie obwieszczaja stanowczo ze wyglad nie jest istotny,no bo to przeciez i niepraktyczne i smieszne a przede wszystkiem jest klamstwem,nie ma co sie oszukiwac ze to jest istotne,roznica w tym taka ze dla kazdej osoby ma on inny wymiar

Gość Ciekawski985
nie mówię że nie jest ważny. Tylko każdy ma swój. JEden powie że Pani przy kości jest ładna a ddrugi że nie. Poza tym nawet jak lubię brunetki to moze zakocham sie w rudej. Zresztą powiem Wam z doświadczenia ze nudzi się nawet największa laska jak nie ma o czym gadać. Więc przestałem sie tym kierować (i ile nie zależy mi na przysłowiowej nocce).

Kwiatek tak Cię czytam nie pierwszy raz i fajny z Ciebie gość, więc nie rozumiem dlaczego jeszcze Twoja połówka Cię nie odnalazła :) profil też sobie obejrzałam :P ps. Chętnie przyjrzałabym się Tobie dokładniej ale jestem już wielbicielką Komicznego :D a powazniej mówiąc to odległość za duża 🌼

Gość do FHG
te 58 kilo to trochę za dużo przy 168, no i te kolory koszulki i spodni to chyba nie ma tak dużego znaczenia. Z całą resztą sie zgadzam.

21.01.2008] 13:46 pytam sie o tak napiszcie cos o sobie a nastepnie dodajcie jaka kobiety byscie najchetniej w sobie rozkochali no coz moze zle to zrozumialam;) Kwiatek dzis byly tylko ziemniaki gotowane,bo bylo zjadanie pozostalosci z wczoraj;) i jakos nie moge jeszcze Twojego profilu obejrzec:o Ciekawski no taka odleglosc to nie odleglosc, przynajmniej dla mnie;)

Kwiatek kiedys juz chcialam zoaczyc kogos profil, nawet chbya wiesz kogos, i wyskoczylo mi ze trzeba byc zarejestrowanym:o

moje oczy - dzieki. a w szukaniu swojej polowki przyznaje jestem troche malo aktywny, poza tym z mojego miasta kobiety z ktorymi mialem okazje dotad gadac jakos mnie nie przekonaly do siebie albo sie kontakt urwal. no ale duzo tego nie bylo jak na razie ;)

Czy u was też ten topik jest na \"życie uczuciowe\" wśród górnych postów ? U mnie tak. I są nowe godziny (jakby przybywały posty). A nic nie przybywa od 15.02. No i znikł mój post o guście. Coś dziwnego dzieje się z Kafe. A właściwie z tym jednym topikiem. Nie wiem co jest grane. No nic. Do zobaczenia innym razem. pozdrawiam 🖐️

Gość Ciekawski985
setunia a Twoje wymagania:)?

Gość pytam sie o tak
setunia ale mialam na mysli pobiezne informacje takie jak np wiek badz miejsce zamieszkania,a nie autoreklama tak jak zrozumieli to niektorzy panowie

Faith Hope Glory, niezly prowokator z ciebie, juz nieraz sie z ciebie usmialem :D a skad wiem ze to dziewczyna bedzie dla mnie odpowiednia? bo juz probowalem i wiem co dobre ;)

Gość
_Kwiatek => kobieta jest za młoda dopiero wtedy, gdy trzeba ją wyrywać na klocki lego :P A podstawowym kryterium doboru kobiety jest uroda (ktoś się ogląda za kaszalotami?) :P

do autorki - prosze bardzo oglaszam sie wiek 32, m-ce zamieszkania Łódź :P Apostoł - dobre z tymi klockami, hehe. a na powaznie, oczywiscie uroda jest wazna ale nie tylko... wszystko sie liczy, a najbardziej uroda+charakter ;)

Gość
Stary, jeśli kobieta nie jest ładna to co Ci po jej charakterze? :P A jeśli jest ładna i ma zjebany charakter to i tak można spędzić z nią kilka miłych chwil :P

Gość
Niestety stary ładne i poukładane w głowie rzadko kiedy się spotyka. Uroda, jak i wszystko, co wybija nad ogół, rozpieszcza i rozkaprysza.

mhm, masz racje. ja w dawnych czasach jak poznawalem dziewczyny w klubie to nawet nie podchodzilem do naprawde ladnych lasek zeby nie uslyszec tekstu "a jakim samochodem jezdzisz" :P dlatego napisalem ładne a nie bardzo ładne :P cos w sobie musi miec zeby mnie przyciagnac ale nie wymagam fajerwerków :P

Gość hej kwiatuszku
nie można obejrzeć twojego profilu na sympatii, bo zawiesiłeś konto:o

ehm, nie zawiesilem na pewno, wczoraj nań wchodzilem, zreszta dzis sie komus odpalił (ja nie moge sprawdzic bo zblokowane mam w pracy)

Gość hej kwiatuszku
jak chciałam obejrzeć to pojawił sie komunikat, że to niemożliwe, bo użytkownik zawiesił swoje konto:( ale spróbuje jeszcze raz:)

wpisz churchill.sympatia.onet.pl - musi zadziałać ;) ja nic nie zawieszalem, moze ktos stąd sie włamał i zawiesił mi profil :P no nic, zerkne moze wieczorem chociaz pewnie nie bedzie mi sie chcialo po objazdówce po dziadkach :P

Gość hej kwiatuszku
Sympatyczna domena pod adresem "www.kwiatek.sympatia.onet.pl" jest niedostępna, ponieważ użytkownik "kwiatek" zawiesił swoje konto. Dokładnie to sie pokazuje :( chyba że pomyliłam adres?:o