Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie o tak

samotni mezczyzni,wpisywac sie

Polecane posty

Gość hej kwiatuszku
faktycznie;) teraz działa:) chyba niedokładnie czytałam wasz topik, bo mi sie nicki pomyliły:)

Gość hej kwiatuszku
kocham Cię kwiatku ;)

Gość hej kwiatuszku
cześć podszyw :)

Faith Hope Glory Z kobiet, które mi się podbały, były szczupłe i raczej szczupłe. Wysokie i nieskie. Z biustem dużym , średnim i małym, nawet bardzo małym. Były blondynki, brunetki i rude. Jak już pisałem : gust to bardziej skomplikowana sprawa. Ale pewnie coś się łączyło ;-)

Faith Hope Glory \"Każdy ma swój jeden gust\" Z tym bym polemizował. To naprawdę bardziej złożone. Ale zawsze miały pewne cechy w urodzie, które teraz trudno mi opisać. \"No ale co można zrobić jak los chce inaczej i zostaje tylko być samemu\" Piszesz to do 100-kilogramowej, samotnej nastolatki ? ? ? :-D :-D :-D

Ok 🖐️ Nie wiedziałem czy piszesz o facetach ogólnie. Ale ok, przepraszam. A co do gustów. Kiedyś mi się ewidentnie nie podobały rude. Do czasu aż kogoś poznałem. Gust się zmienił (a właściwie rozszerzył). Gdybym teraz miał opisywać ideał, to dałbym jej rude włosy, jasną cerę. Ale wiadomo, nie tylko takie się podobają. Jedno jest pewne, nie otyłe. :-) (choć wśród "puszystych" czasem - choć bardzo rzadko - potrafię się trafić wyjąteczki)

Gość Czy temat trwa
? :-)

Gość Czy temat trwa
szukam męża:)

Gość ten temat podupadł

Gość ukzetyt
25 lat nigdy nie mialem dziewczyny

Gość Trochę brzydki samotny
najlepiej barbi.

Gość RitekRoberto
Bardzo prosze o polecenie mi roznego rodzaju serwisow partnerskich, z ktorych korzystacie i jestescie z nich zadowoleni. Mam ponad 30 lat i czas najwyzszy, abym sie ustatkowal, w zwiazku z tym staram sie aktywnie uczestniczyc w roznego rodzaju forach. Zalezy mi na profesjonalnie zrobionym serwisie, z pewnego rodzaju doza dyskrecji (sympatia.pl odpada z tego wzgledu, iz kazdy uzytkownik moze zobaczyc moje zdjecie). Ostatnio jestem zwolennikiem serwisu http://www.partnerforlife.pl, tam przynajmniej moge pozostac anonimowy dla osob niezainteresowanych moim profilem. Ze wzgledu na wykonywany zawod zalezy mi, aby moje zdjecie pozostalo niewidoczne dla ogolu. Co Wy o tym sadzicie?

Gość no to ja tez
i co jest glowna nagroda ? :P

Gość jaaajkoko

Gość stefan siazeski
31 lat pare zwazkow za soba ostatni 8 letni ok roku sam , ideal to inteligetna ,troslkiwa , wyrozumiala i kochajaca brunetka o piknych glebokich i powalajacych piwnych oczach ,smuklych nogach , slicznie okraglym tyleczkiem , niezaduzym buscie ;)