Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Ten dzień naprawde jest do dupy..

Polecane posty

Gość morska mewa
Ja tez nie mam dzis nalepszego dnia. Zdalam egzamin ale na dostateczny i nie jestem zadowolona bo byl to przedmiot ktory umialam i lubialam a mialam to nieszczescie trafic na goscia co zwykle wszystkich oblewa. Tak wiec teoretycznie powinnam sie wogole cieszyc ze zdalam ale wcale sie nie ciesze.

Ja nie mam doła, chociaż ledwo wyrabiam się z... nauką :D No, ale jak dzisiaj jest źle, to jutro będzie lepiej :]

A mnie fryzjerka opajtoliła:p Mam o krotsze wlosy niz chcialam miec.. A zapuszczam! juz takie dlugie mialam! ale teraz taki mam niewinny pyszczek:classic_cool: wlasnie piję skrzyp polny zeby mi szybciej urosły:p

złudzenie optycznie>>>>>>> ja farbowałam w sobote i też mi wyszedł za ciemny:o

To tak samo jak mi:o Zawsze wychodzą za ciemne😭 Ostatnio nakładałam złoty jasny brąz i wyszły prawie czarne:o

chciało by sie:p I musialam sie wyzyc na rowerze:p jechalam z predkoscia wiatru:D Ja tez chce jasniejsze wlosy:classic_cool: za niedługo bede farbowac:classic_cool:

dzisiaj widziałem masę ludzi którym się nic nie chciało robić:classic_cool:

ja dzisiaj to nie czlowiek !!! wyglad ...ble checi ..ble zero zygac mi sie chce caly dzien pozdrawiam

Beznadziejność dnia spowodowana jest zmianą ciśnienia :O Od rana boli mnie głowa :O Ale nie rezygnuje, zaraz zabieram się za szycie bluzki :P