Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

czy ta kurtka i torebka pasuja do siebie??.

Polecane posty

kupilam podobny komplet, tyle ze moja kurtka jest w bardziej \'\'harleyowskim\'\' stylu...i teraz zastanawiam sie czy te rzeczy w ogole do siebie pasuja...a jesli nie to jaka inna torebke powinnam kupic???Prosze doradzcie mi...tu sa linki do torebki: http://www.allegro.pl/item298577064__skorzana_torba_brazowa_atmosphere_n_o_w_a_.html i do kurtki: http://www.allegro.pl/item299968382_sliczna_a_la_skorka.html wiem ze powinnam isc na inne forum ale nikt nie odpowiadal...

Moim zdaniem, pasują do siebie :) może zwróć uwagę na szczegóły? Wykończenie? Jeżeli za dużo szczegółów się nie zgadza-faktura materiału, kolor, wykończenia,styl, no wiesz, takie drobnostki, to mogą trochę nie pasować ;)

no wiem ze nie kazdemu sie podoba..ale ja nie mam identycznych probowalam pokazac jakies zdjecie zamaist opisywac...ale dodam ze torebka ma troche wiecej suwakow lecz nie jest w takim stylu jak ta kurtka...bo kolorystycznie pasuje to wiem...tylko stylowo nie jestem pewna...kurtka ma wiecej kieszonek i taki chropowaty material w niektorych miejscach z malutkimi dziurkami jakby wywietrzniki czy cos :P ogolnie jest bardziej \'\'motorowa\'\'a ta torebka troszke hipisowska...i jak to razem nosic?

haha no raczej brzydsza jest ta kurtka ale ja mam ladniejsza! Tylko chodzilo mi o to ze ten sam kolor i w takim''harleyowskim'' stylu jest...ale skoro uwazacie ze nie pasuja i kurtka do dupy to jakie sa teraz modne na wiosne? I jaki kolor najlepiej zebym kupila?zeby do torebki pasowalo?

Ta torba jest w stylu hipisowskim ???????? :O Po pierwsze biale \"skorzane\" kurtki dawno już wyszly z mody. Po drugie, nie łączy się roznych stylow, tak jak napisalam - motorowa kurtka i taka torba :O Do takiej kurtki pasuje jedynie maly plecaczek w kolorze rozowym --> moda na takie była bodajrze 10 lat temu :O

Torebke masz elegancką a kurte w stylu sportowym typowo na motor, wg. mnie to zupełnie nie pasuje:o

macie faktycznie racje...mialam dylemat dlatego si espytalam:) oddam ta kurtke i kupie nowa tylko nie wiem jaka...jaki kolor powinna miec zeby do tej torebki byla dobra...jakie sa modne teraz??

Do tej torebki pasować będzie praktycznie kazdy kolor ziemi, fioletowy takze będzie pasował. Zapomnij o czerwonym, bialym rozowym itp

a czy sadzicie ze do takiej torebki pasuje czarna kurtka??? np. taka do polowy tylka z paskiem w pasie??

Gość laska chciała podbic cenę
swojej torebki, a jak aukcja się skończyła to cisza... :o