Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klikaj

mojemu facetowi napletek nie wychodzi...co jest nie tak??

Polecane posty

Gość klikaj

od dawna u mojego faceta zauwazylam ze mu napletek nie wychodzi,nie ma takiego grzybka...rowniez jak za bardzo naciagne jego skorke w dol to bardzo go to boli..niewiem co moze byc przyczyna tego i bardzo sie martwie!!!!!!mowi ze juz probowal robic tak by mu wyszedl ale go to boli.

Gość alpha
on ma stulejke. jezeli nie przeszkadza mu to w osiaganiu higieny i orgazmu to niech zostanie tak jak jest. jezeli ma z tym dyskomfort- niech sie zglosi do urologa. i napletek to jest to, co okrywa zoladz, a nie to, co sie pod nim znajduje (mowisz o zoledziu)

Gość musi
Musi iść do lekarza, urologa.. Specalisty od meskich spraw, bo to prawdopodobnie stulejka, trzeba to zoperować chirurgicznie, tylko polecam dobrego lekarza poszukać, i zaplacic w kopercie, bo jeden lekarz zostawil mi po zabiegu blizny i wsdyt jak cholera... Prosic o dobre znieczulenie, bo mi dali kiepskie i kiepsko zrobili, za to ze lekarz lapowki nie dostal... Taka moja rada, bo lekarze do debile, popsuli mi zycie, to seksualne, pozostawiajac takie blizny.. po zabbiegu usuwania stulejki

Gość kajhditug
nie o żołędziu tylko o żołędzi

Gość theblackcat
A po co wychodzić, po piwo? A co do grzybka... też lubie ten grzybiczny fetysz....

Gość ergot
Ale moze to faktycznie zoladz (tj. owoc debu). W takim wypadku biegiem do urologa (ew. lesnika)

Gość alpha
kajhditug- spierdalaj do szkoly..

Gość son of devil
90% ze stulejka a jak tak to 90% ze bez operacji sie nie obejdzie, i nie chodzi tylko o przyjemnosc podczas sexu ale moze sie tez nabawic zapalenia cewki moczowej.

Gość niekoniecznie
operacja ale bardzo prosty zabieg , mozna to zrobic prywatnie u urologa .

Twój facet to niestety stoolej, pewnie siedzi teraz na kafe i przegrywa życie wymyślając podszywy :P Do urologa go wyślij.

Gość kartolfle mozesz spokojnie 20
gotować ale czesto polewaj smietana z konewki

Gość yyyyy ...
mojemu facetowi napletek nie wychodzi...co jest nie tak?? - napletek

Gość Johnny83
Do klikaj: Chciałem Ci tylko napisać, że nei zawsze konieczna jest operacja, czasem (gdy stulejak jest łagodnego stopnia)to wystarczy smarowanie specjalnymi maściami napetka, które może przepisać urolog, więc wizyta u lekarza jest konieczna, ale możesz pocieszyć chłopaka, że wcale możenie trzeba będzie go ciąć. Pozdrawiam