Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały tulipanek

czy tak musi być?

Polecane posty

Gość biały tulipanek

Jestem z kimś, jest mi z nim dobrze. Kocham go, szanuje, podziwiam. Zależy mi na nim. Każdego dnia zależało i zależy mi coraz bardziej. Tylko dlaczego nie widze w jego oczach tego uczucia. Dlaczego jak sie z nim kocham to widzę jak bładzi gdzies w oddali. Dlaczego nigdy nie powiedział poprostu - dobrze że jesteś. Dlaczego boli mnie jak widze jak przemyka sie po portalach randkowych i twierdzi że to nic takiego, bo jeżeli jest z kimś to nie jest z kimś innym ....

Gość mamamamam
bo nie umiecie ze swoimi chłopami gadać??? trzeba czasami odpuścić i dać im spokój!!!

ja sobie tego nie wyobrazam,zeby moj facet lazil po portalach randkowych:o

Gość biały tulipanek
a ja siedze i lzy mi ciekna po policzkach ... on nie rozumie ze to boli ...

Gość mamamamam
może daj mu troche swobody niech se łazi po tych portalach

Gość mamamamam
nie rycz mala nie rycz

Gość mamamamam
ja teraz rycze ale ze śmiechu no zaj****ta ta piosenka

Gość tak mi zle-bardzo zle
no a moj byly sobie łaził mowil, ze to tylko zarty, ja z nim raz chyba porozmawialam na ten temat i zostawilam dałam mu ta swobode bo w koncu były to zarty bynajmiej on tak mowił. No a poziej... znalazl tam sobie dziewczyne, ktora mieszka nie daleko, podobna do mnie i zostawil mnie dla niej :(

Gość mamamamam
jeśli cie fagas zostawia dla innej to lepiej teraz niż za kilka lat nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Faceci nie umieja okazywac uczuc, mowic kocham Cie i byc wierni. To sa wieczni zdobywcy, potrafia tylko polowac i szybko sie nudza. Mozesz byc idealna zona, matka, kochanka ale to i tak za malo po kilku latach w zwiazku...bo Ty go znasz jak wlasna kieszen, ciebie nie moze zbajerowac, ani koloryzowac sie przy tobie a przy obcej... to dodaje mu skrzydel.

Gość biały tulipanek
ale ja nie chce zrywać .... gdzie jest problem ?

Gość kluska serowa
moj byly tez takie numery robil. jak zaczal wchodzic na portale randkowe to nic o tym nie wiedzialam. pozniej sam mi powiedzial. szukal. sam sie przyznal pozniej ze szukal. ale spoko bo ja w sumie tez szukalam juz wtedy tylko ze nie w necie :P ogolnie zwiazek sie sypal ale jak mi mi tak facet na ktorym mi zalezy robil to bym mu sie ladnie odplacila. 😠

Gość biały tulipanek
i ciągle słyszę że on niby coś czuje, ale może czuć więcej tylko trzeba dać mu czasu .... ile ? rok? miesiąc, tydzień?

Gość to tylko jaaa23
biały tulipanek Wybacz ostre slowa ale okropnie sie poniazasz zebrzac o uczucie. Jesli ktos nie wie czy Cie kocha to po co tworzysz z nim zwiazek? Zeby sie przyzwyczaic i potem cierpiec? Widzialas co on czuje a raczej czego nie, o niczym Cie nie zapewnial. A badz pewna ze nie poczuje i na portalach szuka Twojej zastepczyni. Dopoki nie znajdzie nowej, w ktorej sie zakocha bedzie z Toba. Podejmij w koncu jakas decyzje, przeciez nie bedziesz beczec po nocach w poduszke.

Gość to tylko jaaa23
niby coś czuje, ale może czuć więcej tylko trzeba dać mu czasu sympatie czuje, moze i pociag czuje, ale chleba z tej maki nie bedzie

Gość mamamamam
nie kukam no na boga jak wam źle to go zostawić w cholere i dziekuje po co dupe sobie zawracać ty sobie znajdziesz innego on sobie znajdzie inną i pokrzyku

Gość biały tulipanek
łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić ....

Gość facet jaki jest każdy widzi
" ja siedze i lzy mi ciekna po policzkach ... on nie rozumie ze to boli ..." Mylisz się - rozumie. Tylko ma to gdzieś. Otwórz oczy.

tulipanku!!!!!!!! pora abyś przejrzała na oczy. Ten facet nie odwzajemnia twego uczucia. I taki zwiazek jest przymusem dla niego - z drugiej strony ma fajnie darmowy seks bez proszenia.... Pora na poszukanie kogos innego kto ODWZAJEMNI uczucie. Lata lecą......

Gość biały tulipanek
po takim czasie i tyle wspólnego... przekreslić wszystko...

Gość biały tulipanek
a on znowu robi to samo ...

Tulipanku,to prawie niewyleczalne,mój żadną siłą nie dał się od tego odciągnąć,teraz prawdopodobnie ma już inną laskę na oku...