Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98899

pytanie do dziewczyn z rozstepami

Polecane posty

Gość 98899

jak radzicie sobie z rozstepami gdy jest juz cieplo i ubieracie sie w spodnice lub szorty? ja np zawsze nosze spodnice za kolana gyz mam rozstepy z tylu ludek ;(

Że co? Z tyłu ludek? Uważaj bo to może być teletbiś i Cię wyrucha... :P

Gość 98899
z tylu lydek*

Gość kuleczka...
nic nie mozna na to poradzic:(ewntualniejakies zabiegi pojasnienia rozstepow beda mniej widoczne a tak...nic nie zrobisz.Ja mam na pupie i brzuchu po ciazy jak pojde na solarium to sa troche mniej widoczne tzn.na takie opalonej skorze tak jakos mniej sie rzucaja w oczy.

Gość a jaaaaaaa
tez mam z tyłu łydek,ale ich nie widac bo sa jasne...a Twoje widac?

Gość 98899
wiesz to zalezy kiedy raz ich prawie nie widac a innym razem zaczerwieniaja sie:( takze nie jest dobrze i ta sama swiadomosc ze je mam mnie doluje

Gość a jaaaaaaa
daj spokoj:) ludzie maja powazniejsze problemy-wierz mi:) na pewno jak idziesz to nikt sie nie przyglada dokladnie Twoim lydkom czy czasem nie masz rozstepow. Te rozstepy to niestety zmora kobiet i zeby mlode dziewczynki o tym juz wiedzialy to mozna by zapobiegac;)moj facet tiwredzi ze nic nie widzi,jak sie go pytam o te rozstepy,moze wiec to my mamy obsesje:)

Gość 98899
pewnie tak ale jestem jeszcze taka mloda pojawily mi sie w okresie najszybszego wzrostu.... i co i teraz juz jestem na nie skazana