Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka11

Jakie sa cechy DOJRZALEGO mezczyzny ?

Polecane posty

Gość Kobietka11

pytam sie o cechy charakteru osobnika ktory wedlug was zasluguje na miano dojrzalego mezczzyny

Gość Kobietka11
koledzy prezciez tez sa wazn - dla niego wiec czemu ma z nich rezygnowac

Gość Kobietka11
piszcie co wedlug was powoduje ze mezzczyzna jest dojrzaly -emocjonalnie duchowo itp

Gość BBBBBBBBBBBBB
odpowiedzialność, rozsądek, stabilność i dojrzałość emocjonalna, szlachetność charakteru, mądrość życiowa.....

Gość Kobietka11
no dobra to sa tylko pojecia - a tak jakby ktos mial mi przetlumaczyc zeby to poczuc?

Gość stabilnosc

kobietka11- a ile ty masz lat,ze mowisz ze koledzy tez sa wazni? tak sa,ja tez mam kolezanki,ale skoro chcesz,aby twoj fcet przebywal czesciej z kolegami niz z toba,to ja juz tobie wspolczuje,ja tak nie chce juz wiecej!!!!

Gość jap
hoy es noche de sexo i co jeszcze ? może wyjście na świeże powietrze to tylko na balkon,ukradkiem papierosa spalić to nie są cechy dojrzałego mężczyzny tylko pantoflarza rzeby nie powiedzieć gorzej

Gość BBBBBBBBBBBBB
Kobietka11----. ło matko! znaczenia słów nie rozumiesz???? to poszukaj w słowniku wyrazów bliskoznacznych....

Gość BBBBBBBBBBBBB
na pewno koledzy nie moga być na 1 miejscu w jego życiu.ważniejsza staje sie rodzina,

Gość Kobietka11
hoy es ... --> nie wiem co mialas na mysli piszac ze koledzy przestana sie liczyc ale po tym co ja przeczytalam to roche dziwne mi sie wydalo ze facet dojrzaly to taki ktory nie ma kolegow :/ chyba myslisz pocztakowy stan zauroczenia no i nie pisalam ze chce zeby taki facet przebywal w weikszosc z kolegami ale ze to tez wazna czesc jego zycia ..jak kazdego czlowieka

Gość jap
hoy es noche de sexo Ty napisałas że koledzy przestaną się liczyć a że nie będą na pierwszym miejscu to jest duża różnica

Gość to sie nazywa
odbieranie rzeczywistosci ze zbytnim uwzglednianiem swojego punktu widzenia + doswiadczenia z przeszlosci

kiedy sie jest w zwiazku,to partnerzy powinni odpuscic sobie pewne rzeczy, zawsze trzba miec znajomych,ale bez przesady a wyrazenie koledzy przestana sie liczyc,to samo przez siebie mowi,ze przestaja byc wazni

Gość jap
i czyli dojrzały mężczyzna musi mieć stałą partnerkę?

Gość ja myśle że dojrzały facet
to takie który wie czego chce od życia który rozumie swoje emocje i jest ich świadomy który bierze odpowiedzialność za swoje postępowania, nie ucieka tylko stawia czoła problemom który nie krzywdzi innych - szanuje innych ludzi

Gość boy4
Malo jest dojrzalych mezczyzn? A ile jest dojrzalych kobiet?