Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flowersss

jaki internet do laptopa?

Polecane posty

Gość łee
nie rozumiem bo nie doczytałam :P a poza tym sprzęty będą jej własnością (bynajmniej u mnie tak jest) i po przeprowadzeniu się mogłaby znów z nich korzystać (tyle że juz poprzez inną firmę pewnie) :P

Gość Eeek
Ja używam iPlusa i nie polecam.

Gość sordelek
do laptopa to najlepiej iPlusa zamontować, ja tak myśle i też tak mam. dlatego mogęgo poliecić, zasięg ma wszędzie, jeszcze nei spotkałem sie z przypadkiem, żeby zabraklo mi w nim zasięgu, a musze powiedzieć ze dużo podróżuje . teraz nawet jest promocja ze za każdy z peirwszych trzech miesięcy tylko złotówke się płaci, muszę sprawdzić kiedy mi sie umowa kończy bo może się załape na tą promocję

Gość agapuff
no ja dzisiaj skorzystałam z tej promocji i za następne trzy miesiące zapłace tylko 3 złote za bezprzewodowy internet z zasięgiem w calej Polsce

Gość krasnal trzeci
ja kupilem w zestawie z laptopel iPlusa i tez jestem zadowolony, zasieg wszedzie a to dla mnie jest priorytet, ja polecam bo nigdy sie na nim nei przejechalem :)

Gość deluxik
mi odpowiada oferta iPlusa, wezme sobie abonament za 110 zl i bede miec 8 GB pakietu transmisji, w zupełności mi to wystarczy

Gość profesorr
ja mam iPlusa z pracy, jeżdze duzo i naprawde zawsze mam zasięg, a do tego duży transfer 8 GB , ja polecam bo jeszcze sie nei zawiodłem i mysle ze sie nie zawiode , pozdrawiam

Gość warren
ja używam iPlusa, płace 110 zł na miesiąc , mam limit 8GB , w zupełności m iwystarcza, a nie tylko serfuje, także ściagam pliki i , ku zaskoczeniu niektórych, także filmy :)

Gość NieGrzecznaAga24
nie polecam orange...totalna klapa...wlasnie sie wkopalam na 2 lata:/

Gość jugabuga
zrobilem z kumplem test jak na wakacje jechalismy, on mial orange a ja iPlusa :D ja wygrałem, iPlus jest the best !! polecam wszystkim ,napewno sie nei zawiedziecie

Gość zenobia
najlepiej to bezprzewodowy, ja lece na iPlusie, jestem zadowolona !!

Gość skiner
no zgadzam sie, iPlus jest godny polecenia, mi tez wszystko dobrze na nim smiga, i zawsze conajlniej edge łape

Gość też mam iplusa
i też jestem zadowolona. Co prawda mam "gorszą" wersję niż poprzednicy - za 60 zł miesięcznie, limit 1 GB ale jestem zadowolona! Filmów nie ściągam ani muzyki, natomiast różne programy bez problemu. Nawet jak wykorzystam ten limit - i trochę zwalnia - to dla mnie ta różnica jest niezauważalna.