Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chińska róża

___Jak ściągnąć photoshopa?________

Polecane posty

Gość plik jest pewnie spakowany
musisz rozpakować zipem lub rarem.... jak już wypakujesz, to szukasz ikonki setup z rozszerzeniem exe, ewentualnie autostart i instalujesz

widzę jednak że najlepiej wychodzi ci chyba ściąganie majtek proponuje kawę a potem zajmę się twa myszka i ci zainstaluje

jakbyś miała oryginalny program to byś miała i kod a tak musisz posprawdzać czy nie masz jakiegoś cracka lub generatora kodów w tym co ściągnęłaś

:P ładny podszyw pomiń serial, wtedy zainstaluje ci się wersja trial, któej zupełnie bezpłatnie możesz uzywać, przez 30dni..... w ciągu tego czasu możesz zakupić serial, lub po 30 dniach odinstalować program.... jeśli natomiast chcesz go ukraść i używac bez licencjii..... to musisz jeszcze ściągnąc crack'a do tego programu....który wygeneruje ci serial, a nastepnie kod aktywacyjny.

Gość daj sobie spokój
serial number jest unikalnym numerem, który dostajesz, gdy zakupujesz program, jeżeli go ukradniesz (czyli ściągniesz z jakiejś pirackiej strony) to numeru nie masz. Proste.

Gość a teraz mały donosik
i zabulisz za pirackie oprogramowanie 10x wartośc programu

aha używanie programu bez licencji, więze się z ryzykiem zapłacenia kary w wysokości 30tys zł.

daj sobie spokój>>> ściągnięcie programu wclae jeszcze nie oznacza piractwa.... ja często ściągam programy w wersjii trial i dokupuje licencje.... z tej prostej przyczyny, że programów których używam, po prostu nie sposób dostać w Polsce.... dowodem legalności programu jest faktura, którą przesyłą mi firma, po zapłaceniu za licencje.

Gość A musi być
A musi byc akurat photoshop? Ściągnij sobie PhotoFiltre. PhotoFiltre to darmowy program, a opcje ma własciwie te same co photoshop. W PhotoFiltre też można genialnie obrabiać zdjęcia, robic kolarze, stosowac różne filtry (od czarno-białych, sepii, efektu starych gazet i mnóstwa innych zaczynając)... ' dodatkowo, nie musisz się obawiać, bo nie jestes piratem i nie sciagasz programu nielegalnie.

Gość JESZCZE MI POMOZCIE PROSZE
mi wlasnie tez wyskakuje ten serial number, ale nie mam nielegalnej wersji tylko sciagnelam z internetu wersje 30dniowa i zaznaczam ze na 30dni a i tak mi ciagle wyskakuje zeby wpisac serial number :/ roza jak to zrobilas?

Gość tak PfotoFiltre
coć się nie chce wpisac dobry link... hmmm... www.dobreprogramy.pl szukaj w serwisie: photofiltre