Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemnaprawdę

disco HappySad polo

Polecane posty

Gość nierozumiemnaprawdę

Ostatnio ich piosenka - nie znam tytułu ale pewnie kojarzycie która (...choć tak często cię mam na końcu języka...) - jest na okrągło puszczana w radiu, a co jest dla mnie szokujące - grają ją nagminnie stacje rockowe! Jak ją pierwszy raz usłyszałam, to się zdziwiłam dlaczego taka stacja puszcza disco polo. Pierwsze co- to głos- płytki, zero charakteru, a poza tym słowa: "(...)A kiedy już Cię prawie znam I łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć Potykam się na sznurowadle Bo Ty tak pięknie pachniesz" No ludzie, błagam, naprawdę to do was przemawia?

Gość zgadzam
się w pełni! ale takie proste teksty i pedalski głos chyba do ludzi przemawiają niestety

Gość nierozumiemnaprawdę
ale żeby w stacjach rockowych się na to też łapali?? niedługo zaczną dodę grać

Gość nierozumiemnaprawdę
Eski Rock. ale na pewno to słyszałaś też w innych stacjach. taka smętna pioseneczka kreowana na dramatyczną

Gość nierozumiemnaprawdę
czyli co- okazuje się że jednak nie ma nikogo komu się to podoba? szukając na necie tej piosenki- aby zacytować tutaj jej mądre słowa - natknęłam się na wiele blogów, gdzie ta piosenka jest uwielbiania i cytowana jako arcy poezja. gdzie Ci ludzie?

Gość smetana
ja tam w ogłle nigdy nie przepadałem za happy sad

ogolnie to jest zespol koncertowy, typowo;) graja swietne koncerty,mozna sie wybawic do upadlego... a ta konkretna piosenka...no coz, sa lepsze;)

Gość nierozumiemnaprawdę
chciałam być obiektywna zanim napiszę coś negatywnego na ich temat i weszłam na ich stronę, aby zobaczyć czy może inne piosenki prezentują wyższy poziom. i niestety nie. więc pokażcie mi które są lepsze

widocznie nie lubisz takiej muzyki, nie przekonasz sie zatem;). ja poznalam ten zespol na koncercie, jak zaczynali jakies 3-4 lata temu i od tamtego czasu zrobili sporo;)

Gość nierozumiemnaprawdę
każdy typ muzyki jest mnie w stanie przekonać do siebie tekstami swoich piosenek. tutaj teksty są maksymalnie puste i same się nie obronią

Gość między nami ściana dreszczu...

poprostu nie sluchaj ich;) jest wielu zwolennikow ich muzyki;) ja trzymam za nich kciuki...trzeba sie wspierac...hm...lokalnie:)