Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinka

Wiecie co może oznaczać taki sen w którym

Polecane posty

Gość kokolinka

Śnił mi się mój były chłopak z którym zresztą do tej pory utrzymuję kontakt. Jestem mężatką od ponad roku a mimo to śniło mi się że uprawiałam sex ze swoim byłym chłopakiem Powiedziałam nawet o tym śnie mojemu byłemu chłopakowi. Troszkę to dziwne bo od ponad roku jestem mężatką. Nie chcę zrywać tzn kończyć znajomości z moim byłym chłopakiem bo jest chory. Ale taki sen to trochę dziwny mi się wydał,tym bardziej że od ponad roku jestem mężatką. Mieliście kiedyś cos takiego.Nie wiem co o tym myśleć.

Gość ubububu
kilka razy podkreslilas ze jestes mezatka. co z tego ma wynikac? jestes mezatka, masz meza i juz. sni ci sie facet, ktory gdzies sobie mieszka w twojej podswiadomosci i zupelnie nie rozumiem, z jakiego powodu rozprawiasz o zrywaniu znajomosci - z powodu ze ci sie przysnil?

Gość kokolinka
Nie chodzi o zrywanie znajomości z moim byłym chłopakiem . Jest chory i już i z tego względu nie chcę kończyć znajomości z nim pomimo tego że jestem mężatką.Ale to nie ważne. Chodzi o to że śnił mi się właśnie ten chłopak i w tym śnie uprawiałam z nim sex. O to chciałam zapytać.Co może oznaczać taki sen. No wydaje mi się trochę dziwne że mimio że jestem mężatką to mam sny o moim byłym.I to takie erotyczne.

Gość może poprostu
myslisz o nim

Gość september in the rainn
nie licz na romans,zajmij się męzem:P

Gość kokolinka
Ja nie liczę na romans. Poprostu troche się dziwię że śni mi się taki sen.

Gość albo ciągle masz na niego
ochotę albo to tylko efekt wspomnień (w końcu kiedyś uprawialiście seks) albo znajomość z nim traktujesz jak litość (podkreślałaś że jest chory i DLATEGO nie chcesz zrywać znajomości) i myslisz że on nadal coś do ciebie czuje, więc ten seks we śnie to przez to że czujesz do niego litość - czy zerwałaś z nim (jako partnerem) przez tę chorobę albo w czasie jak zachorował? i dlaczego co chwila powtarzasz jak mantrę "jestem mężatką" - sama sobie musisz o tym przypominać? to by wskazywało na pierwszą opcję

Gość Hhehe
No tak czasem bywa w życiu.Różne sny mamy

Gość Kokolinka
Mój były chłopak jest chory na SM. Nie uprawialiśmy nigdy sexu. Choć rozstaliśmy się z tego powodu że jest chory na SM i że jest z tego powodu imoptentem. Powiedział że nie możemy być razem.I się rozeszliśmy. ja sobie ułożyłam życie . Choć znajomości z nim nie zakonczyłam i czasem ze sobą mówimy i piszemy. Po prostu zaciekawił mnie ten sen.

Gość truskawka876
koniec świata to metafora sami sobie go wywołamy jak tak będziemy postępować {wojny,transport(samochody,maszyny pociągi - mnóstwo wypadków ) człowiek człowiekowi wilkiem !!! }

Gość truskawka876
sorki to nie ten temat kurde hehe coś z klawiaturą

Gość No ciekawy
Sen. I ciekawa sytuacja w twoim życiu.

Gość kokolinka
No już coś myślałam że jakiś antyglobalista mi się do topiku wtrąca Hhehhe

Gość no ja nie mogę...
!!!!!!!!!!!!!!!Ludize,ja tez mam sm i co z tego????????Mój facet nadal jest ze mną,bzykamy sie i nikt nie zrywa z tego powodu znajomości:-oA to,że ci się przyśnił w takim śnie;)No cóż,różne bywają sny,nawet jak jesteś mężatką może ci się porzyśnić seks z innym facetem(lub kobietą:-p)i nie ma w tym nic dziwnego,sny to nasz podświadomośc.nie mam calkowitego wpływu na kształtowanie naszych snów;)

Gość A może po prostu
Mieliście ze sobą być.

Gość kokolinka
No tak sny to nasza podświadomość. Ale chyba takie sny coś oznaczają . Może mój sen też coś oznacza. Nie wiem niestety

Gość kokolinka
ok idę spać już więcej nic chyba nie wymyślimy, Może coś się przyśni jeszcze ciekawego :)

Gość ja uwielbiam sny erotyczne
;)A co ten sen oznacza,może to,że bylaś/jesteś ciekawa/myślałaś kiedys o tym/lub nadal myslisz jak to byłoby kochać się ze swoim byłym;)A skoro tego nigdy nie robiliście to Ci się to przyśniło;)

Gość ja uwielbiam sny erotyczne
a poza tym to nie zrywasz znim kontaktu dlatego,że jest chory:-oCzy dlatego się z nim kumplujesz bo po prostu go lubisz,jest fajnym kumplem,jest sympatyczny,ma spoko charakter(mam nadzieję,że z tych jednak powodów jesteś jego kumpelą a nie z litości bo jest chory)Nie ma nic gorszego niż litość:(sama jestem chora i wkurwia mnie jak ktoś się nade mną lituje😡

nic nie oznacza. sni sie nam to o czym ciagle myslimy. tobie tylko sex w glowie. dlatego ci sie sni. a snia sie zawsze nam twarze ktore raz widzielismy

Gość majka890
Mi się ostatnio śniło, że uprawiałam seks z moim profesorem od matmy, od tamtej pory nie biorę snów na poważnie : )