Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może popularne ale

Zuzanna i Wiktoria to naprawdę aż tak strasznie oklepane imiona?

Polecane posty

Gość może popularne ale

Szukam imion dla bliźniaczek, które urodzą się na początku kwietnia. Wiem, że najprościej jest spisać imiona, które nam się podobają i z nich wybrać te 2 odpowiednie, ale u nas padło na Wiktorię i Zuzannę. Ciągle czytam na kafe: "nie nazywaj tak córki, bo teraz co druga mała dziewczynka nosi to imię i wbiłam to sobie do łba". Te 2 imiona są naprawdę bardzo oklepane? Nie chciałabym, żeby moje córki miały w przedszkolu po 4 koleżanki o tym samym imieniu, bo potem trzeba wołać dzieci po nazwisku, ale też nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Jak poznałam mojego męża wybraliśmy imiona jakie kiedyś chcielibyśmy dać dzieciom minęło 9 lat i przyszła na świat nasza córcia i pomimo iż przez te kilka lat imię które wybraliśmy a jest to właśnie imię Wiktoria stało się trochę \"oklepane\" nazwaliśmy tak naszą córcię bo dla nas jest wyjątkowe i wybrane już tyle lat temu i myślę że jak dla mnie to moja Wiktoria jest wyjątkowa i myślę żę inne imię by do niej nie pasowało. Imię to po prostu jest piękne dlatego jest tak popularne :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wiktoria jest baaaaaardzo oklepana w moim srodowisku.... wszystkie koleżanki, znajome, koleżanki koleżanek dają tak córkom na imię... to trwa od kilku lat już..