Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość best braaaaaaaa pomóż

Czy któraś z was nosi staniki w rozmiarze 60E? Jakie macie wymiary??

Polecane posty

Prosze, napiszcie, bo na Allegro pojawił się świetny stanik w takim rozmiarze, jestem kompletnie napalona na niego, a nie wiem, czy będzie dobry:)

Gość wwww
O którym myślisz? O Freya Margo, czy Panache Inferno? ;)

O Freyi Margo!:) Tak mi się podoba ten stanik, a ostatnio widziałam w sklepie internetowym za 189zł:/ No i miał inny kolor, taki błękitny. A ten jest super. Ale nie wiem, czy rozmiar będzie dobry:( tak trudno dostać w Polsce stanik z obwodem 60cm, a jeszcze ten jest taki ładny:)

Gość rozmiar 60E
Przepraszam, ale taki rozmiar muszą nosić dziwoloągi:O

Nie dziwolągi:O Jak się nie znasz, to sie nie wypowiadaj. To czy z wymiarami 68cm i 87 będzie ok, czy za mały, czy za duży?:) Proszę, napiszcie

Gość aocicad
Sama się nie znasz skoro zadajesz takie pytania :D Nie wiesz nawet jaką miseczkę nosisz :D Ja ci nie powiem, moze ktoś inny się nad tobą zlituje sierotko :P

Gość niewidzialne wpisy
:o

No bo do tej pory nosiłam 60DD, ale mam stanik Arabella, który podobno ma duże miski. No i nie wiem, czy brać taki aż o rozmiar większy. Nie ma tu normalnych osób?:O

Gość te staniki są kradzione
zajrzyj na lobby biuściastych!!!!!

Nie są kradzione:O Ja też kiedyś kupiłam zły rozmiar w brytyjskim sklepie i musiałam wystawić na Allegro, skontaktowałam się ze sprzedającym i pytałam, skąd są, poza tym w spisie na Lobby nie ma takich staników.

poczytaj wątek dziewczyny o nicku bajgla!

NO CZYTAŁAM!:O To nie ten stanik, nie tej firmy i sprzedający nie jest ten sam, w ogóle z innego miasta:O Przeczytaj sobie lepiej wątek giełdowy, tam dziewczyny też sprzedają różne staniki i nawet jest taki sam. To pewnie ta osoba chce sprzedać stanik. Zanim napiszesz, ze coś jest kradzione, sama doczytaj do końca

Nawet rozmiar stanika się nie zgadza, bo jest dużo mniejszy. A linki do aukcji, które są prowadzone przez oszustów z chęcią podam, żeby nikt nie licytował: www.allegro.pl/item300400810_panache_superbra_rozm_28ff_nowy_tango_floral.html www.allegro.pl/item300381409_biustonosz_flirtelle_rozm_30e_nowy_czekoladowy.html www.allegro.pl/item300381935_biustonosz_flirtelle_rozm_30e_nowy_czekoladowy.html www.allegro.pl/item300403802_panache_superbra_rozm_28f_nowy_fiesta_balc.html www.allegro.pl/item300404092_panache_superbra_rozm_28f_nowy_fiesta_balc.html www.allegro.pl/item300408685_biustonosz_rubypink_rozm_30e_nowy_georgie_bra.html Nie widzisz różnicy w rozmiarze, aukcji, sprzedającym między tymi stanikami a tym?:O http://www.allegro.pl/item301556246_freya_margo_kiwi_60e_28e_nowy.html Bo ja widzę zdecydowaną różnicę. i sprawdź, ze na Lobby jedna użytkowniczka też za tę samą cenę chce sprzedać identyczny stanik. Myślisz, że tam się reklamują złodzieje i podszywają pod kobiety opowiadając o swoim biuście?:D Tak czy owak stanik na mnie za mały:(

PRZYNAJMNIEJ OSTRZEZE SIE KILKA DZIEWCZYN NA KAFE!:P:D

No to ostrzegam, ale nie widzisz różnicy??? Zresztą z forum wiem, ze jedna z dziewczyn sprzedawała tej osobie, co wystawia stanik biustonosz w innym rozmiarze, więc to nie może być jakiś złodziej z Wrocławia, tylko zwykła kobitka, co kupiła za mały czy za duży stanik i chce go odsprzedać;) Chyba robimy komus antyreklamę bez jego wiedzy:O Ta aukcja na pewno nie jest podejrzana i na pewno nie jest to kradziony przedmiot: http://www.allegro.pl/item301556246_freya_margo_kiwi_60e_28e_nowy.html Za to te, które wymieniłam, SĄ kradzione.

tego do konca tez się nie dowiemy jesli b. nie zdecyduje się na pewien krok...

Gość spytaj sprzedawcy
jakie ma wymiary, wtedy zorienujesz się czy będzie dobry:)

Wysłałam już mail do sprzedającego. Pytałam też: jaki jest rzeczywisty obwód stanika i dostałam dokładną odpowiedź, czyli jaki jest obwód w spoczynku a jaki maksymalnie rozciągniety;) więc to raczej osoba, która się zna na tym. Myślisz, ze ten facet, co zwędził lobbystce przesyłki umiałby odpowiedzieć na pytanie o "rzeczywisty obwód stanika"?

Na a na mnie niestety stanik będzie za mały:( Podobno wg. producenta jest na 84-86cm w biuście:(

Gość spytaj sprzedawcy
no cos Ty!:D Przeciez juz ustalilysmy, ze ta freya nie jest trefna:P

Ja od początku wiem, że nie jest trefna, ale zapytałam o to, bo byłam ciekawa. Tyle, ze jakiś facet by nie odpowiedział, nie?:) Kurcze, tak szkoda, ze stanik mi nie pasuje, trudno jest dostać cokolwiek z obwodem 60 w Polsce:( A jak już się coś znajdzie, to ceny takie, ze głowa mała...

Gość wpisz się na forum moda
tam bra częsciej zagląda!