Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronicze

zarty przez telefon w plusie

Polecane posty

Gość weronicze

serwusik! slyszeliscie o żartowym konkursie plusa?! wypuszczają taka opcje pod nazwa "zartofon" i promują to na stronie kaloryferbezwysilku.pl. Ostatnio na to wpadlam. mozna komorke wygrac wymyslajac jakas wkretke przez telefon! :) zobaczcie sobie

Gość winetuu
slyszalem!!! niekiepsko to wymyslili. Na tej stronie nawet wpisalem maila i dostane aktywacje na otwarcie stronki z nowymi zgrywami. fajny pomysł...na pewno kazdy kiedys marzyl o takich zartach..hehe

Gość kolombo44
dobre to ejst, odwiedzilem stronke kaloryferbezwysilku.pl i zostawilem tam swojego maila, przysla mi kod na premiere stronki

Gość stefek80
tak? dlaczego?..filmiki na tej stronie sa smieszne...:D

Gość malajka22
hej. jak myslicie co bedize na premierze tej strony ?? bo ja wlasnei zostawilam tam swojego maila :) jestem ciekawa bo plus wymyslil calciem smieszna rzecz

Gość mariol
...pewnie jakis zart :D nie wiem, mam tylko nadzieje, ze nie bede zalowal udzialu w tym szalenstwie ;) do konkursu nie mam odwagi...ale mi na pewno ktos tym zart wykreci...

Gość andrzejek34
ja sie zainteresowalem tym zartofoenm, podoba mi sie to, fajny mieli pomysl

Gość lolo22
zarty fajne, filmy na stronie tez. a takie oderwanie od normalnych rozmow i mozliwosc wkrecenia ludzi moze czasem sie przydac dla poprawienia humory

Gość mart-enka
bez przesady. ludzie podobnie okazuja zadowlenie. ja tez weszlam na ta stronke kaloryfer. uwazam, ze zabawne! pewnie bedzie mialo duzy popyt

Gość zeber
ja tam sie lubie posmiac. dzieki za info. strone odwiedzilem i tez udzial w konkursie biore. moze sie okaze ze jestem urodzonym zartownisiem i komore wygram :P

a słyszał ktos o reklamie szeptanej??Ne??Tutaj mamy tego popis.