Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milostka

Jak rozpoznac ze to prawdziwa milosc???????

Polecane posty

Gość Millyy
No, to bardzo trudne pytanie.. Sama mialam z tym problemy ze 20 lat.I wreszcie okazalo sie ze prawdizwa milosc to zupelnie nie ta ktora sobie zawsze wyobrazalam, porywcza, pelna pasji, rozmyslan i marzen po nocach, westchnien, gwaltownego bicia serca, wielkich emocji, gwaltownych uniesien. Ta ktora wreszcie spotkalam ja po wielu latach i z jaka juz zawsze zostane jest bardzo spokojna, cierpliwa, przyjacielska, ciepla, stala, czula, choc nie cierpie gotowac uwielbiam przygotowac wspaniala kolacje jak zmeczony wraca wieczorem do domu, z jak najwieksza starannoscia prasuje jego koszule, obicinam wlosy, masuje plecy, co chwile czuje potrzebe zeby sie przytulic, jak dlugo nie wraca z pracy to jakos mi tak smutno, jak lece samolotem i wiem ze to by mogla byc ostatnia moja podroz to zawsze mysle o nim, i ze koniecznie musze wrocic.Nigdy sie w nim nie zakochalam, wszystko przyszlo z czasem, powolutku, nie zakochalam sie a tak kocham i niewyobrazam sobie zebym mogla byc kobieta innego mezczyzny.

Gość milostka
az mi sie lezka zakrecila w oku jakie to romantyczne........

Gość kapibarra
A jaką szansę ma związek, gdy on jest zakochany po uszy, a mi jest po prostu dobrze z nim, ale nie czuję euforii takiej jak on? Zależy mi na nim, tylko po prostu u niego jakoś to szybciej płonie ;) Jak napisała pani wyżej, nie była zakochana, a teraz kocha...

Gość
Po tym, że przytrafia się innym :P

Gość kapibarra
No pytam się :D