Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki1981

czy sie udało?

Polecane posty

Gość niki1981

Czesc dziewczyny wiem ze kazdy zadaje podobne pytanie i moze sie okazac głupie. Od dwoch miesiecy staram sie z mezem i dzidziusia. ostatnio zauwazylam ze zaczely mi wychodzic żyły na piersiach i stały sie wieksze okres powinnam dostac 24 stycznia. Czasami pobolewa mnie brzuch tak jak przy okresie. Ostatnia miesiaczka byla bardzo skapa. Mysle nad zrobieniem testu ale nie wiem czy nie powinnam poczekac az okres zacznie mi sie spozniac

cześć niki1981 :-) chyba jesteśmy w tym samym wieku jeśli num to twój rocznik :-) Napisz kiedy było domniemane szczęśliwe przytulanko Zobaczymy ile dni upłynęło Jeśli @ powinna zacząć ci się 24 to za 2 - 3 dni zrób teścik Jak się czujesz Masz jeszcze jakieś objawy ???

Gość niki1981
tak nick to moj wiek a przytulanko było od 10 dnia cyklu srednio co 2 dzien. najchetniej to juz bym zrobila test. a ty tez sie starasz o dziecko?

jak na razie to jakoś szczególnie się nie staramy Idziemy na żywioł :-) Kochamy się wtedy kiedy mamy na to ochote Jak przydarzy się ciąża to super jak nie , nir bdzie tragedii :-) Tak więc ja raczej w ciąży nie jestem ale tobie zycze z całego serca :-)

Jak na razie staram się wyczuwać kiedy mam owulke Chce lepiej poznac swój organizm Od ostatniego przytulanka minęło 10 dni Jak na dzień dzisiejszy pobolewają mnie jajniki i chodze senna ale to może i z choroby bo mam zapalenie gardła :-(

Gość niki1981
a co do objawow to czasami boli mnie brzuch tak jak przy okresie, jestem bardziej zmeczona niz zwykle ale czy to sa objawy to nie wiem bo w ciazy jeszcze nie bylam. jak sie poczyta wypowiedzi inych to w sumie kazda ma inne objawy. pozdrowionka

Jeśli kochaliście się co 2 dni od 10 dc to masz naprawde duże sznse na ciąże !!! Trzymam kciuki Jak będziesz już coś wiedziała to daj znać :-)

Gość niki1981
No na pewno dam znac. no i trzymam tez kciuki za ciebie.

Nawet jeśli test nie wykarze a do gin będzie za wcześnie to możesz iść na beteHCG Tu będziesz miała 100% pewność :-)

Gość niki1981
No do lekarza ide w połowie lutego czy bede w ciaży czy nie. Zeby sprawdzic czy wszystko ok. 2 lata temu mialam torbiel na jajniku ostatnio bylam u lekarza w maju. Musze sprawdzic czy wszystko ok. Trzeba myslec pozytywnie jak nie teraz to w przyszłym miesiacu nam sie uda. Pozdrowionka

Gość hmmmm ja zaczęłam właśnie
13 tydzień ciąży i dopiero dzisiaj zauważyłam , że mam te żyły dosyć widoczne na piersiach wcześniej tego nie było widać

Wiesz jak sie bardzo chce to mozna sobie wmowic ze ma sie rozne objawy. Pozostaje mi tylko czekanie co jest ciezkie bo ja nie naleze do osob cierpliwych :)

ja jestem w 11 tc i poza mdłościami nie mam żadnych objawów, piersi są takie same, jedynie trochę bardziej jędrne. A tak to zupełnie nic

Czesc Justyna mi sie nie udało wczoraj dostałam okres :( bede dalej probowac, ale trzymam kciuki za Ciebie. Pozdrowionka

Przykro mi Niki że tym razem się nie udało ale będę mocno trzymać kciuki byś już niedługo mogła się cieszyć ze stanu błogosławionego :-) Ja jeszcze jestem w oczekiwaniu na @ Nie spodziewam się ciąży alre jak się @ nie pojawi to bedę szcześliwa Jak na razie zaczęły mocniej boleć mnie jajniki Nigdy nie maiałam takich objawów przed @ Byłam dwa dni temu u gina na cytologii On niczego nie zauważył by coś złego jeszcze się działo oprócz nadżerki Postanowiłam że najpierw rozprawię się z tą nadżerką a dopiero potem bedę starać się o dzidziusia :-))))) Troszke się boje co pokaże cytologia bo nadżerkę mam podobno dużą Wielkości złotówki :-( Pozdrowionka

Ja kilka lat temu miala tez wypalana nadzerke. A mowilas lekarzowi ze myslisz o dziecku. Bo z tego co wiem to po porodzie podobno sie odnawia. Wszystko bedzie ok nie martw sie. No ja tez gdzies za 2 tyg sie wybieram do lekarza. Pozdrowionka