Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000000000000000000000101010

czy wiadomo coś w sparwie ten dziweczynki porwanef we Francji

Polecane posty

Gość 000000000000000000000000101010

zapomniałam jak ona sięnazywała, miała chyba 3czy 4 lata niby ja porwali z hotelu. Wiecie coś?

podobno jej zaginiecie to sprawka rodzicow byla, jakas ciemna sprawa, ale nie wiem dokladnie

Gość w portugalii
a nie francji. na razie milcza, podobno rodzice mieli z tym zwiazek (chyba ja zabili)

Gość Madleine czy jakos tak

Gość bo w Ameryce
to sprawka rodziców, od pozcatku było wiadomo ze to oni ja zabili

Gość kurcze aż się wierzyc nie chce
skoro ją zabili to ciekawe dlaczego ja a nie jej brata albo siostre ależ to zagadkowe

Gość zagłębiak
Madleine czy coś w tym stylu to kilkuletnia Angielka porwana (lub zabita przez rodziców) podczas wakacji w Portugalii latem.Gliny najpierw szukały porywaczy potem podejrzewały rodziców potem znów porwanie... parę tygodni temu w zach Hiszpanii niedaleko portugalskiej granicy i dość blisko tego miasta gdzie zaginęła Madleine (50-100km) zaginęła kilkuletnia Hiszpanka pisali o tym w SE czy w Fakcie.

Gość ergot
Podono porywacz przebywa w Polsce. Zdobywa informacje pytajac ludzi na kafe...

Gość aat
rodzice malej Maddie sa lekarzami, brukowce pisaly, ze moze rodzice podali dzieciaka srodki nasenne aby miec wiecej czasu dla siebie i przez przypadek przedawkowali u tej malej , wiec pozbyli sie ciala i zawiadomili policje o zaginieciu. mi sie wydaje, ze gdyby policja miala chociaz jeden malutki dowod na to, ze to byla ich sprawa to jush by siedzieli w areszcie.

Gość do to i tamto
jest portret paieciowy porywacza? to daj link , skoro jest ten portret

Gość ergot
jezeli jut, to jest to portret DOMNIEMANEGO porywacza sporzadzony nie przez policje, a przez glownych podejrzanych. No i ci podejrzani nie sa Anglikami, tylko Szkotami - wystarczy ich przez chwile posluchac...

Gość to rodzicow sprawka
wy zakute łby tępe........cięzko wam zakumac ze to oni

Gość może niech
bo w Portugalii dzieci porywane są przez szajkę pedofilską, w której udziela się też tamtejsza policja a potem oświadcza się, że to rodzice zabijają

Gość nie jestem to i tamto
do ---->to rodziców sprawka mozesz nam przedstawic jakis niezbity dowód ze zaginiecie Madeline to sprawka Jej rodziców?

Gość zagłębiak
1.portret domniemanego porywacza sporządzony przez rysownika na podst. zeznania kobiety która widziała takiego gościa blisko zaginionej Madeleine PRZED jej zaginięciem. 2.potwierdzenie portretu przez znajomą rodziców słaby dowód ale zawsze. 3.zaginięcie kilkuletniej Hiszpanki kilka miesięcy po Madeleine. 4.Hiszpanka też jest blondynką. 5.zaginęła w tym samym regionie płw. iberyjskiego. 6.brak ciał obu dziewczynek. 7.gliny nic nie udowodniły rodzicom Madeleine.

Gość portug
tu w Portugalii glosno jest o zaginieciu Madelene. Studiuje w Portugalii, mialam mozliwosc spedzenia kilku dni na poludniu Portugalii w Algarve. Prawdopodobnie rodzice moga< byc wmieszani w sprawe nieumyslnego zabojstwa, przez podanie leku nasennego / stosowanego w Anglii, gsy dzieci nie chca spac/.Gdy rodzice wrocili z kolacji., dziewczynka mogla nie zyc, pozbyli sie wiec ciala /podczas przesluchan zdania rodzicow byly inne, rozbiezne,. 3 godziny -nie umieli wyjasnic co dokladnie robili, no i nastepna sprawa- rodzice sa bliskimi przyjaciolmi jednego z ministrow UK. moze i nawet za pozwoleniem i przyzwoleniem UK utrudnia sie sledztwo, bo bylby rozglos na caly swiat, juz nie wspominajac o konflikcie Portugalia-Uk, gdzie wiekszosc turystow w Algarve to Anglicy... mam nadzieje, ze sprawa sie wyjasni, predzej czy pozniej, bo prawda jak g... -zawsze wyplywa na powierzchnie.