Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IIOLOI

CZY PICIE MELISY NA NOC MOŻE MIEĆ JAKIEŚ SKUTKI UBOCZNE?

Polecane posty

Gość gerwazy . .
A ja pije codziennie i pomaga mi zasnac. Lubie ją w smaku i jak pije to poprawia mi sie samopoczucie, lepiej mi sie spi i wgl jest zajebista. Rumianek też spoko ; )

Gość Meone
U mnie melisa powoduje lęki, szczególnie w czasie snu, czuję się po niej jak po jakimś narkotyku, być może to ma coś wspólnego z żołądkiem.

Gość gość
Moze bardziej radziłabym jednak przyjąć coś z melisą co zadziała skuteczniej i na długo. Mam tu na mysli suplement Forstres. Jesli chodzi o samo dzialanie przy sytuacjach nerwowych i stresowych. Bardzo jest pomocny.

Gość gość
Heheb ja przekletej melisy sie napilam na noc myslalam ze mi serce stanie dostalam arytmii i napadu leku ... a cisnienie mi spadlo do70 na 40 i puls 50 ..masakra

Gość gość
pije w dzien,na noc z domieszka dziurawca,wycisza po ciezkim dniu

Gość gość
melisa na chudniecie? ja po wypiciu jestem zawsze glodna ;) wiec chyba dobra dla niejadków :)

Gość kuropira
Ja tylko chcę zapytać czy picie soku wyciśniętego z liści melisy jest wskazane- jeśli tak to w jakich ilościach na dobę.Wyczytałem też w jakimś periodyku że picie melisy obniża poziom testosteronu ,a za tym powstają kłopoty z libido.

Gość EwaL
Ja piłam 3 lata wieczorem Było OK.Ale chyba miarka się przebrała i przestałam pić. Najpierw piłam tylko raz w tygodniu, a teraz wogóle bo miałam rozwolnienie i wymioty. Tak więc noc spedzałam w WC.

Gość gość
ja mam po niej straszne bóle żołądka szczególnie jak wypije na noc

Gość OszirYoutube
Mam bardzo realne sny po melisie, czasami nie wiem czy to był sen. Jest dobra jazdaa. Tak na marginesie nie mam problemu ze spaniem ale te realne sny sprawiają że po nią sięgam przed spaniem.