Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Free Maya

gdzie wieczór panieński?

Polecane posty

jeśli się zastanawiacie, gdzie urządzić wieczór panieński, to polecam Kawiarnię Babie Lato. To nowa kawiarnia w Warszawie tylko dla kobiet Bardzo fajny wystrój i dobra lokalizacja, bo w centrum - blisko ronda ONZ, przy ul. Grzybowskiej z wejściem od Cichej. na stronie można obejrzeć foto www.babielato.com.pl Z tego, co wiem, to można tam organizować nie tylko wieczory panieńskie, ale też urodziny, imieniny, rocznice i inne imprezy. Jest miejsce na szaleństwo, a gdy się zmęczycie to można odpocząć w bardzo wygodnych fotelach. Podają pyszną kawę w kilku smakach i rodzajach i domowe ciasta, będziecie też mogły testować najróżniejsze drinki mimo, że to kawiarnia, to można tam zjeść również coś konkretnego na ciepło, albo pyszną sałatkę, omleciki lub tosty:)

hej a jakieś inne atrakcje oprócz kawy i ciasta są w programie?????? jak wieczór panieński to wypada sie pobawić na maxa-chociaż w większości pań będzie on powtórzony po .ślubie:):)

Gość mi się nie podoba
wg mnie nie ma klimatu. jest za biało, za jasno, za sztywno. jak w takim lokalu się wyluzować na wieczorze panieńskim?

rozsuwa się stoliki, żeby było miejsce na pląsy i szaleństwa, a jak bedzie wyglądała impreza, to już zależy od wyobraźni i nastroju:)przez całą noc nie zdołałybyśmy wypróbować wszystkich drinków, bo jest ich bardzo dużo w menu, a gdyby zaburczało w brzuszkach, to zjeść też można konkretnie i smacznie:) o ile wiem, to zmieści się tam 20-30 osób, więc wcale nie tak mało.

Gość klldff
w brzuszkach? wszystko zdabniacie czy macie po 5 lat?