Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadymiara

tabletki duphaston

Polecane posty

zadymiara ja tez biore lutenie i zawsze mi pomagala dostac okres.u mnie pani doktor powiedziala ze 2 m-ce to za malo zeby sie bardzo denerwowac i kazala mi probowac najpierw bez tabletek na obnizenie prolaktyny bo byc moze nie mam problemu z jajeczkowaniem tylko z utrzymaniem poziomu progesteronu wiec narazie zaczynam od tego.jak sie nie uda to powiedziala ze bedziemy dzialac dalej.mamusia fajnie ze tobie sie to tak wszystko udalo.mam nadziej ze dzieki twoim doswiadczeniom nam sie tez uda:)

Gość zadymiara
tak sadzisz ze bez tabletek a moze mniej stresu

mowie bez tabletek na obnizenie prolaktyny.narazie tylko luteina przez 3 m-ce.no i rzeczywiscie 3 razy mi powtarzala ze mam o tym nie myslec i nie stresowac sie.

Gość mama3
ja mysle ze tzreba sie stosowac do zalecen lekazra ale maxymalnie starax sie wyluzowac w glowe. wiem ze latwo tak powiedziec-sama mialam z tym trudnosci, ale w moim przypadku-za jednym i drugim razem tabletki tabletkami-bralam-a zaszlam w ciaze jak juz odpuszczalam-uznajac ze trudno-nie bedzie:)))

Gość zadymiara
mam cicha nadzieje ze mi sie uda z dzidzia

Gość nela19
Ja brałam te tabletki w trakcie ciąży bo miałam ryzyko poronienia-pomogły:) Urodził się śliczny chłopiec:)

Gość zadymiara
maju czymam za ciebie kciuki i za siebie zeby nam sie udalo z bobaskami

Gość zadymiara
a bralas luteina przed ciaza