Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracownica u szefa

dlaczego ludzie nie dbają o zapach z ust?

Polecane posty

Gość Pracownica u szefa

Rozmawiam z koleżanką- smrót taki niemytych zębów, bądz niedomytych.Dlaczego nie biora do ust gum? Potem rozmawiam z palaczką. Juz na dzien dobry czuję ostry zapcha paierochów i zebów. Odór nieziemski- i nie wezmie gumy. Pijąc kawe tez ma sie odór i tez gum nie biorą. ide dalej - nachylam sie nad dokumentem i znów u kolejnej czuję - jakis poranny z żołądka smrót. Czy ja mam węch jak pies czy poprostu innych zapach z ust nie przeszkadza? często widze ludzie biora gume po papierosku albo od rana a sa tacy co poprostu wogóle. I jak ich męzowie, zięciowie, dzieci to mają znosić? nawet moja ciotka ma zawsze ten zapach taki ostry ze unikam przyblizenia.

Masz dziwne otoczenie, żeby tak każdemu jechało... A może to tobie jedzie i myślisz, że czujesz od każdego? Też możliwe!

Gość Pracownica u szefa
no własnie mi nie jedzie bo mam gume.Im jedzie co jakis czas jak akurat podchodze- więc pewnie często.

Guma sprawy nie załatwia. Nie umyjesz zębów z rana i guma też nie pomoże.

Gość kirikirii
Ci ludzi ktorzy maja nimiły zapach z ust powinni ssac cymnk organiczny

Ty pracownica u szefa myślisz że guma zapach zabija? to sie mylisz moze ciut łagodzi ale na pewno nie zabija smrodu może ty lepiej u siebie zadbaj o higienę jamy ustnej

Gość Pracownica u szefa
Cynk- organiczny-dokładnie. Ej ty nie oburzaj sie bo ja nie pisalam ze to ja mam smród.ja dbam o zeby i nie raczę nikogo swwoim zapachem bo wkładam gumę. Ona nie zabija ale usmierza i chodzi nie o mnie ale o innych by jej uzywali a to zniweluje smród.

jak zęby ma sie popsute, albo problemy gastryczne - ani guma, ani mycie zębów nie pomagają. się spotyka ludzi wszelakiej maści to się niestety wie

Gość Pracownica u szefa
rozumiem ze mozna miec te choroby zołądkowe czy zęby popsute czy poprostu cos nie tak w buzi.No ale jezeli ktos o tym wie ze ma smród to dlaczego nie stara sie jakos z tym cynkiem organicznym czy chociaz te gumy miec a nie chuchac ludziom w twarz wiedząc ze smierdzi.

Droga autorko tematu - parafrazując Twoje pytanie - "dlaczego ludzie nie dbają o ortografię i gramatykę?" Nie będę punktować po kolei bo nie taka moja rola, ale nie wytrzymam przy "smrót"... "SMRÓD" kobieto!!!!

Gość trzylistna koniczyna
czasem ktoś moze nie czuje swojego zapaszku z ust.

Gość wszystkim wam jedzie z ust
:o zęby próchnieja i stąd ten ochydny zapach - to nie tylko niemyte żeby ...........jak ktos nie ma idealnie zdrowych to zawsze ma cuchnący oddech

Ręczę Ci na 100% że to nie jest tylko kwestia "idealnie zdrowych' zębów. Zwróć uwagę na to co teraz jemy - ile chemii i śmieci żremy i jaką mamy jakość wody w kranach.

Gość zycika cemu
co wy tak sie czepiacie błedów-kazdy je robi a juz napewno tu nie trza siem starac bo i po co no nie? i ja tesz ze mogem pisac jako mi sie hce. warzny jest seęs a nie bledy. ja mam zawsze czyste ze by bez próchnicy i tez ze swadzam gume na wszelki wypadek jakoby waliło.

Gość zycika cemu
a ja wam powiem dlazego jedna kupa jest sfermentowana i smierdzi a inna jest gruba twarda normalna i nie smierdzi. tak naprawde ma do tego włsnie jedzenie. jezeli sie je fast fudy i nie zdrowązywnosc to sie kupa kisi jest fermentowana i smierdzi- a kupa nie moze smierdziec a juz napewno byc sfermentowana.To poczytajcie o tym. ja poszłam na sposób bo mialam wstyd ze w wc tak kupa smierdzi i stwierdziłam-moja nie bedzie. Niektóre babska pizze kupują,wpieprzają śmieci i w wc w pracy wytrzymac sie nie da. ja jem zdrową zywnośc, herbaty ziołowe,zadnych chlebów i ziemniaków. soki pije, jogurty i owoce-kupka gruba gładka i nie smierdzi . Raz spróbowałam pizzy, cista, ziemniaki i trzymało sie to gówno z dwa trzy dni w jelitach i smierdziało poprzedzone okropnymi bąkami.Dlatego patrzcie co jecie i spróbujcie raz nie jesc swiństw tylko zdrowe zywności a sami zobaczycie.

zycika --> z grubsza racja, tylko jedno dodam - te "zdrowe" owoce i warzywa w dzisiejszych czasach to już czysta fantazja. We wszystkim jest juz chemia, no i samo środowisko jest już fatalne.

wiesz moze za bardzo liżą tyłek szefa i dlatego im śmierdzi

Gość zycika cemu
no tak,ale lepszy taki owoc niz jakis kawał fast fuda który rzeczywiście powoduje sfermentowane kupy