Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do osob ktore jedza sniadania

Co zazwyczaj jecie na śniadanie??

Polecane posty

Gość do osob ktore jedza sniadania

Mąż ma do mnie pretensje, że ciągle jemy to samo: kanapki. Może to z braku pomysłów? Co Wy jecie??

Muesli, płatki owsiane, ciemne pieczywo, polędwice, serek wiejski, twaróg, jogurt, naleśniki można zjeśc:D...:p

Do grubej porcelanowe miseczki wsypuję rodzynki i szklankę płatków owsianych. Zalewam to wrzącą wodą i odstawiam na jakieś 15 minut. W tym czasie jedzonko napęcznieje ale nie wystygnie zbytnio. Jest to bardzo zdrowy (polecany przez dietetyków) niskokaloryczny posiłek. Wypełnia żołądek, dostarcza dużo cennych składników pokarmowych i doskonale oczyszcza organizm.

Najczęściej to parówki albo twaróg ze szczypiorkiem. Do tego świeże pieczywo.

Gość PŁATKI OWSIANE
NA WODZIE? I BEZ GOTOWANIA? PRZECIEZ PŁATKI SIE GOTUJE!!!!!!!!

taaa i srasz po tych płatkach dalej niż widzisz. Niskokaloryczne i bardzo pyszne, jasne :o

Gotować nie trzeba - wystarczy zalanie wrzątkiem! Co do s....a to BZDURY wypisujesz! Przepis ten otrzymałam od bardzo dobrego dietetyka. Wystarczyły takie właśnie śniadania + zero słodyczy + dużo ruchu na swieżym powietrzu i w ciagu pół roku zgubiłam (bezboleśnie!) dwadzieścia kilogramów nadwagi. Teraz zjem sobie czasem coś słodkiego a śniadania \"płatkowe\" wprowadziłam już na stałe. No i bardzo dobrze jest! :):)

Gość nabiałowa
Serek lub jogurt z płatkami chrupiącymi czasami drożdżówka lub płatki owsiane namoczone na noc a rano dodaje starte jabłko, rodzynki i co akurat mam np pestki słonecznika

Gość masza....
"Wypełnia żołądek, dostarcza dużo cennych składników pokarmowych i doskonale oczyszcza organizm." i smakuje jak nie powiem co... :o

Gość a mozna zamiast woda te
płatki zalac gorącym mlekiem?

Na cos innego niz kanapki moge sobie pozwolic tylko w wolny weekend, niestety :O...

Gość taka sobie jaaaaaa
ja też zalewam wodą płatki owsiane a jak napęcznieją to dodaje mleka :O:O i właśnie, że jest dobre

Gość a sa jeszce takie urzadzenia
ale płatki trzeba gotowac, bez gotowania sa twarde i niedobre, ..no chyba ze błyskawiczne to nie trzeba, ale te błyskawiczne nie sa takie zdrowe jak te ktore trzeba gotowac, Jak mozna platkji zlac woda i to jesc?? albo zalac woda a potem dodac mleka a fujj

ale płatki trzeba gotowac, bez gotowania sa twarde i niedobre, ..no chyba ze błyskawiczne to nie trzeba, ale te błyskawiczne nie sa takie zdrowe jak te ktore trzeba gotowac, Jak mozna platkji zlac woda i to jesc?? albo zalac woda a potem dodac mleka a fujj

Ostatnio pije tylko kawe z mlekiem, nie chce mi sie wstawac wczesniej przed praca zeby zjesc sniadanie, poza tym nie jestem rano specjalnie glodna.

Zawsze kanapke i serek homogenizowany. A jak szanownemu małżonkowi nie smakuje lub jest jego zdaniem posiłkiem niegodnym prawdziwego mężczyzny to niech może samodzielnie coś zmajstruje:o

Gość ale gdzie jest autorka
nawet nie podizękowała za pomysły :O