Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balgam pomoccccccccccy

blagammmmmmmmmmmmmmmmmm

Polecane posty

biore tabletki anty, nie kochalam sie od ok miesiaca, po ostanim zblizeniu mialam miesiaczke-wypadla przerwa 7 dniowa, jednak teraz wymiotuje... i jestem przerazona, czy moge zrobic test ciazowy? czy jesli byla miesiaczka to nie jest prawodpodobne bym byla w ciaazy??? prosze pomozcie..martwia mnie te wymioty....balgm. wiem ze przy tabeltkach ryzyko prawie nie istenieje, ale zdarzaja sie przeciez takie przypadki....

jesli byla misiaczka to prawdopodobienstwo zadne. zatrulas sie lub stres.

Gość możesz być w ciąży
bardzo często przy braniu tabletek jest okres nawet w ciąży...ryzyko że jesteś wynosi 50:50

jaki test najlepszy? zorbie bede spokojniejsza

Ja zaszłam w ciąże 15.08,a 16.08 dostałam miesiączke,i była normalna więc raczej można być w ciąży i mieć okres.

Gość fdkdhfgkfhgk
bunia ale na tabletkach/

Sama osobiście ich nie biore,ale podam przykład mojej znajomej,brała tabletki regularnie przez pięć lat,(niepamiętam nazwy) była pewna,że nie zajdzie i co.......? Teraz jest mamusią dwutygodniowego synka:)

Radze zrobić test ciążowy jak dla mnie najlepszy jest z dzidziusiem na odrazku,można go zrobić także wieczorem i wykrywa ciąże już po trzech dniach.Kosztuje ok.15zł

Gość karenina
Dokładnie, dziewczyny maja rację. Biorąc tabletki można zajść w ciążę. Nie dają one 100% zabezpieczenia. Ich skuteczność to 99%. Czyli jedna kobieta na 100 zachodzi pomimo stosowania tabletek. Można też mieć okres będąc w ciąży. Także dla spokoju własnej duszy zrób test. Najbardziej wiarygodny będziesz, jeśli zrobisz go rano, z pierwszego moczu.

Gość biol-chemik
nie ma testu ciążowego, który wykrywa 3-dniową ciążę. To technicznie i chemicznie NIEMOŻLIWE. Powinnaś odczekać do terminu kolejnej miesiączki i wówczas zrobić ten test.