Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reach

Co myslicie o kobiecie, ktora w wieku 35 lat jest dziewicą?

Polecane posty

Gość reach

Co myslicie o kobiecie, ktora w wieku 35 lat jest dziewicą?

Gość nic nie mysle
niedlugo sama taka bede ;) Co mam myslec? Ze nigdy jeszcze nie ten teges... I tyle :P

Gość nie będzie dobrą matką
ani żoną, a kochanką beznadziejną, bo zanim nabierze doświadczenia to facet sobie pójdzie na dz.wki

Gość lipa nie kobieta
porazka. mam kumpele 27 lat dziewica, wiekszej dziwaczki nie widziałam. Chyba przestanie byc moją kumpelą:O

Gość taka jedna dziwaczka
mnie zaczynało "padać na mózg" w wieku 29 więc musiałam to zmienić...

Gość zdecydowanie nienormalne
na pewno też nie jest zdrowa na umyśle

Gość pani zulowa
ja bym sobie pomyślała, ze jest chyba strasznie wybredna albo strasznie nieśmiała

Gość reach
hehe tak:)

Gość ze
ze zostanie nia juz do konca.

Gość gość
Szukam ladnej zgrabnej podniecajacej mnie bardzo dziewicy 34 35 lat z okolic Sulmierzyc.

Gość gość
Chodzace muzeum

Gość gość
Puszczalskie niech się wypowiadają za siebie i o sobie, a co do dziewic to cieszę się ze takie kobiety istnieją i tylko takiej chce na zone, a w łóżku na pewno damy sobie rade. Nie ma to jak wspólne lekcje miłości, a puszczalskim niech zał d**e ściska:D

Gość gość
Do rozprawiczenia takiej starej dziewicy trzeba chyba użyć wiertarki udarowej.

Gość gość
Ja byłam do prawie 35. Powód?Jak ją chciałam,facet nie chcial.Jak facet chcial-nie mogłam się zmusić.Dopiero jak mialam34 lata poznałam odpowiednią osobę . Ciężko w to uwierzyć ale tak też się zdarza.

Gość gość
I co, zalujesz ze tak się stało, ze tak długo na to czekalas?

Gość gość
Zauważyliście, że tylko kobiety mają coś do ludzi nie uprawiających seksu czy to mężczyzn czy kobiet? Mężczyznom nie przeszkadza, że mają kolegę prawiczka czy znajomą dziewicę a kobieta szczególnie doświadczona najczęściej te co sypiają z kim popadnie krytykuje osoby, które nie uprawiały seksu lub wiążą go z miłością czy związkiem. Ciekawe.

Gość gość
Bo je razi ze inne kobiety potrafią żyć w zgodzie z własnym sumieniem , z własnym przekonaniem i kierują się w życiu wartościami moralnymi.

mysle ze ktos ja mocno zindoktrynowal tak zeby nie korzystala z zycia, przez co w glebi jest bardzo smutna i nieszczesliwa. mysle ze jej okres dojrzewania byl w jakis sposob zaburzony. mysle ze moze byc z nia mocno cos nie tak - czy to z wygladem, charakterem czy podejsciem.... mysle przedewszysktim ze mogla miec jakies traumy zwiazanek z podejsciem, facetami i seksem

Gość gość
Ktoś/coś odmienny od ogółu zawsze wiąże się z jakąś zagadką.

Gość gość
ze nie jest takim zwierzeciem jak co niektorzy ze potrafi panowac nad soba

Gość gość
Mysle ze trafi swój na swego i ze tonani dobrze ani zle a nawet dobrze świadczy zalezy jak ty się z tym czujesz

Gość gość
10:08 Czy żałuje?pewnie,że chciałabym wcześniej,ale jak mówiła nie miałam z kim.Bo albo był zajęty albo nie chciał być że na albo zdarzały się ktoś chętny ,ale ją nic do niego nie czulam.A tak na siłę to bez sensu .Mogłam iść i stracić dziewictwo gdzieś na dyskotece ale przecież nie o to chodzi.

Gość gość
ja w pewnym sensie cie podziwiam, ze nie zrobilas czegos wbrew sobie, ze masz swoje zdanie. Ja jestem dziewica w wieku 22 lat i czuje straszna presje, ze momentami chcialam to zrobic z byle kim, ale przemoc sie nie moglam.

Gość gość
zgadzam sie, mezczyzni maja gdzies czy ktos nie uprawial seksu, ale kobiety bardzo lubia sie wtracac w zycie, nie mowie wszystkie, tylko grupki plotkar, ktore bardzo boli ze ktos jest inny niz reszta, nie zyje jak one.

Gość gość
Kobieta nie mająca penisa w sobie czuje się gorsza bo omija ją coś wspaniałego!

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Dlatego zawsze trzymałam z chłopakami i wolałam mieć kolegów niż koleżanki. Same dla siebie nie jesteśmy często ani odrobinę czułe i empatyczne natomiast mężczyźni bardzo. Do ginekologa idę tylko mężczyzny. Kobieta ginekolog olewa moje uczucia i to jak się czuje po prostu odwala robotę.

jezeli czegos chcialas - jak sama twierdzisz, przez 20 lat i Ci sie to nie udalo to chyba jestes nieudacznikiem.... chyba ze jednak nie chcialas?

Gość gość
"chcialam" to zle okreslenie :P nie chcialam bo chce uprawiac seks, tylko "chcialam" to miec za soba zeby byc taka jak wszyscy :P