SexyBabySoon 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Bardzo chcę dzidziusia z moim ukochanym narzeczonym... boję sie troche odpowiedzialności i tego ze nie dam sobie rady.. ale przecież tyle kobiet sobie daje rade to mi też sie napewno musi udać. Znacie jakieś skuteczne metody zajścia w ciażę ?? Albo jak zaplanować płeć dziecka ?? Słyszałam że mozna ale nie chce mi się wierzyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Styczeń 23, 2008 jest jeden skuteczny sposób na zajście - seks bez zabezpieczenia a płci nie da się \"zaplanować\" bez ingerencji genetyków - to loteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SexyBabySoon 0 Napisano Styczeń 23, 2008 no tak seks bez zabezpieczenia to oczywiste :) ale np. w dzień po skończeniu okresu juz można zajść w ciażę ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Witam cię serdecznie ja również z moim meżczyzną planujemy dzidzie tak za 2- 3 latka ale już czuje jaka to jest odpowiedzialność :-) Choć jakby się teraz przydarztła byłabym szczęśliwa A wy podjeliście już staranka ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 dzień po @ to raczej mało prawdopodobne Ztego co wiem najlepiej starać się od około 10 dnia cyklu co dwa dni do około 22 dnia cyklu Wtedy podobno są największe szanse :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Styczeń 23, 2008 no wiadomo ze trzeba się szczególnie starać w okresie owulacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SexyBabySoon 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Dzięki Justyna :) My postawiliśmy na ślepy los.. jeśli zajdę w ciażę to bedę bardzo szcześliwa jesli nie to bedę próbować dalej. Jak czytam o kobietach które przez tyle lat nie mogą zajść w ciażę to aż mi ciarki przechodzą.. wolę mieć teraz niż w ogóle.. mam prawie 21 lat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 canberra wiesz czytałam jedną wypowiedź na forum dot naturanlego planowania rodziny i kobitka powiedziała że z mężem zaplanowali płeć swoich dzieci i odpowiednio do tego się oboje starali i udało się Myślisz że to możliwe czy przypadek ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 sexi to widzę że macie podobne podejściedo mojego :-) witaj w klubie "chcących ale nie za wszelką cenę" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 21 lat to bardzo dobry okres na dzizie :-) ja mam 26 Ale nie chciałabym czekać z dzickiem do 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SexyBabySoon 0 Napisano Styczeń 23, 2008 hmm.. ciekawe.. mi się wierzyc nie chcę w takie coś ale kto wie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SexyBabySoon 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Ojej 30 to troche duzo.. ja chę mieć dzidzię góra do 23 lat.. potem zmniejsza sie prawdopodobieństwo zajścia w ciążę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 wiesz sexy... troszke dziwią mnie te marzenia np. tylko o dziewczynce albo tylko o chłopczyku Ja marzę tylko o tym by było zdrowe :-) to jest najważniejsze Wielu o tym zapomina Mi kiedyś wróżka wywróżyła jednak 2 chłopców i po 40 - 1 dziewczynke :-)))) Ciekawe czy się sprawdzi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 powiem ci że obecnie mam taką na 15 % nadzieję że być może teaz się dało Ale wątpi w to bo przytulanko było 11 dc a to chyba za wcześnie Za kilkanaście dni się okaże :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Styczeń 23, 2008 justyna myślę że to szczęśliwy przypadek - nawet kombinowanie z przeżywalnością plemników (że niby na dziewczynkę żyją dłużej) nie gwarantuje sukcesu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 A ty canberra masz już dzidzie czy jeszcze o tym nie myślsz ?? O ile nie jest o pytanie zbyt intymne :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SexyBabySoon 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Justyna ja tez pragnę tylko by dziecko było zdrowe.. nic więcej.. Juz marzą mi się zakupki pierdołków dla dzieciaczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SexyBabySoon 0 Napisano Styczeń 23, 2008 No na mnie juz czas. Spadam do pracy. Powodzenia w staraniach o wymarzone dziecko i oby było piękne i zdrowe!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Styczeń 23, 2008 mam dzidzię :) na razie w brzuszku - mam termin na 7 lutego więc już niedługo będzie córeczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 mi też .... Wiesz jak poczytam sobie na forum o tym jak kobitki się starały a potem im się udawało to aż mi serce rośnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 oj to GRATUUUUULACJE :-) masz już wybrane imię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Styczeń 23, 2008 tak - będzie mała Ania Karolinka po oby prababciach (tych żyjących) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 bardzo ładnie :-) A jak się czujesz ? Wiesz 7 luty zbliża się duuuuuuuużymi krokami ? Opowiedz troszke jak to jest nosić w sobie nowe życie Musi to być coś wspaniałego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Styczeń 23, 2008 i jest wspaniałe :) wiem - zostały mi jakieś 2 tygodnie, troszkę się boję ;) uczucie jest wspaniałe! zwłaszcza jak się czuje jak maleństwo się wierci, a to plecki wypnie a to nóżkę wystawi i brzuszek faluje albo ma czkawkę i podskakuje :D dla mnie ten czas jest piękny mimo pewnych dolegliwości (a to coś boli, a to strzyka) ale ominęły mnie np. wymioty (przez jakiś czas tylko mdłości miałam wieczorami) czy na razie (i oby nadal) rozstępy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justyna1981 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Eh... coś wspaniałego A powiedz mi czy myślałaś o znieczuleniu przy porodzie ? Czy będziesz dzielna i bez tego dasz sobie radę ? Ja jestem straszną panikarą i jeśli kiedyś maiałabym się decydować to myślę że znieczulenie to dobry pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Styczeń 23, 2008 wiesz chcę spróbować sama - jeśli nie dam rady to poproszę o znieczulenie po prostu jestem ciekawa czy prawidłowe oddychanie naprawdę pomaga :D a jakby co to zemdleję i niech robią co chcą :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach