Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

21st

Jak napisać pozew o podwyżkę alimentów?

Polecane posty

Pomóżcie ! Nie wiem jak mam napisać pozew o podwyżkę alimentów,mój syn ma już 16 lat i od 10 lat nie podwyższałam alimentów! Ojciec uchyla się od płacenia od 13 stu lat! W zeszłym roku dostał wyrok pozbawienia wolności na 2 lata ale póżniej mu to uchylili! Pomóżcie mi napisać pozew bo ja nie mam głowy do tego i nie umiem pisać pism urzędowych! Pozdrawiam Prosze o jakiś wzór pisma!

Gość wpisz google wzór pozwu...
itd. Znajdziesz bez problemu. Niedawno ciotce drukowałam.

Gość Sama mama
to oczywiscie wzór Kilka ciekawych topików w temacie znajdziesz na forum rozwodnicy - zapraszam, pozdrawiam, powodzenia.

Gość jknjdf
podwyżka o alimenty

Gość gość
wcale to nie jest trudne, ale dobrze jest korzystać z gotowych wzorów, których w sieci jest bardzo dużo.

Gość gość
Kontakt z komornikiem akurat w tej kwestii nie jest taki zły. Mi akurat od początku pomagał komornik z Wodzisławia, pan Piotr Szweda. Musiałam się do niego zgłosić, bo przeciez mój były o nas totalnie zapomniał.

Gość gość
pismo jak pismo,ale swoją drogą możesz już pomyśleć o zatrudnieniu komornika. mogę polecić kontakt do sprawdzonej komornik,która pomaga mi odzyskać dług www.komorniksadowygdansk.com.pl jest rzeczowa i skuteczna w działaniu. działaj - w końcu te pieniądze z alimentów wam obojgu słusznie się należą.

Gość gość
Pomoc znajdziesz u komornika sądowego Pana Mariana Piaseckiego z Tarnowa http://www.tarnow-komornik.pl/. Na jego stronie w zakładce „Wnioski” znajdziesz wzory dokumentów do pobrania, a tam będzie również wniosek o podwyższenie alimentów.

Gość gość
najlepiej udać się do prawnika i on pomoze. U mnie nawet najniższe alimenty jest trudno odzyskac od bylego meza. Musiałam az siegnąć po pomoc komornika. Ten http://www.komornikbytom.eu/ jest bardzo skuteczny i potrafi odzyskac zalegle pieniądze.