Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werooonikaa

chyba jestem skazana na cierpienie do konca zycia

Polecane posty

Gość Werooonikaa

2 lata spotykalam sie z toksycznym facetem...długo by opowiadac jak wygladalo wtedy moje zycie..nie miałam do kogo odeisc..az pewnego razu na dyskotece gdy poraz kolejny mnie uderzył pomógł mi taki chłopak..odciagnał go odemnie i zawiózł do siebie do domu..Pomagał mi wyiśc z tego toksycznego zwiazku..Po jakims czasie sie wyleczyłam odeszłam od tamtego...ale mój "wybawca "dzwonił prwaie kazdego dnia nalegał abysmy zostali przyjaciółmi tak tez sie stało....Po jakims czasie ta przyjazn przekształciła sie w zwiazek.Myslałam ze to jest czlowiek na ktorego czekałam ufałam mu bezgranicznie...Po jakims czasie jedak cła historia z poprzedniego zwiazku sie powtórzyła ten mezczyzna tez sie okazał tyranem tez dochodziło nieusatnnie do aktow przemocy fizycznej..do scen zazdrosci...nieusstanne tlumaczenie si eza kazde wyiscie z domu wszystk dokładnie tak samo... Odeszłam.....po 3 latach. mam juz 27 lat i jestem sama... zastanawiam sie czy ja nie mam czegos takiego w sobie z ze przyciagam takich facetow?Tego wciaz kocham...ale zdrowy rozsadek wział góre..

wytrzymala jestes. zatlukalbym chyba na smierc jakby podniusl na mnie reke. nie moze nie:)ja od razu wystawialbym walizki za drzwi.

Gość wg mnieeee
ten drugi mógł miec np skłonnosci sadystyczne.Widzac cie na tej dskotece zobaczył w tobie jednostke slaba uległa i najpierw jak to powiadasz sie "zaopiekował"a potem jak to typowe dla osobowosci sadystycznej zaoczał "ustawiać"

Gość Angeluś
Smutna jest Twoja opowieść. Nie mam dla Ciebie żadnej rady, bo nie wiem co mam o tym myśleć. Może masz racje. Ale nie poddawaj się, nigdy. Jeśli znów się tak stanie bądź twarda. Zakończ to z klasą. Wiem, że ta rada troche bez sensu, ale mówię- nie wiem co o tym myśleć.

Gość jesssica
najprawdopodobniej tak wlasnie jest...zachowujesz sie jak słaba wymagajaca opieki niunia...dlatego przyciagasz osobnoków silnie dominujacych

Gość bo to pewnie tobei imponuje
typ mezczyzn silnyuch i bardzo dominujacych a potem ztego wychadza takie jazdy

Gość nanananajnnna001
wszystko jeszcze przed Toba..masz DOPIERO 27 lat,najwazniejsze ze ucieklas z tych zwiazkow,glowa do gory

Gość wiesz co kup sobie kota
osiagnij stabilizacje materialna potem zrob dziecko i daj sobie spokoj z facetami jezelifaktycznie przyciagasz takie typki

Gość genialna propozycjaaaa