Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tak ma..

czy zasypiając ruszacie stopami?

Polecane posty

Gość kto tak ma..
ja czytałam o tym zespole i to co mam to nie jest zespół niespokojnych nóg, ja nie czuje żadnego rwania, ani mrowienia i spokojnie przesypiam całe noce U ludzi z syndromem niespokojnych nóg (angl.: Restless Legs Syndrome = RLS) dzieją się w nogach przedziwne rzeczy: szarpanie, drganie, swędzenie, ciągnięcie i rwanie, gdy tylko przytulą się do poduszki. Potem zaczyna się nocny program sportowy. Nogi Rolfa H. szły same w nocy na spacer. Zadał sobie więc następujące pytanie: jak się poruszamy w nocy, gdy wszystko śpi? Swędzenie w nogach pojawiało się, gdy chciał czytać, odprężyć się lub spać. Skakał wtedy wokół stołu, uprawiał jogging, gdy pozwalała mu na to pogoda albo wykonywał do 1000 skłonów i przysiadów. „Całe ciało ogarniał taki olbrzymi niepokój, że myślalem, iż zwariuję”, mówi Rolf. Łykał środki uspokajające i nasenne, pozwalał sobie na duży łyk alkoholu, co jednak miało skutek przeciwny do zamierzonego. Pił kawę, co mu na chwilę pomagało i gdy czuł się lepiej podczas gorączki, wpadł na pomysł, aby podnieść temperaturę ciała. Rolf spał coraz krócej, w coraz mniejszych odstępach, próbował jogę i różnego rodzaju ćwiczeń rozluźniających. Pomagało to, jeżeli w ogóle, tylko na krótko. „Tupałem i miotałem się przez życie”, opowiadał Rolf na konferencji prasowej w Monachium.

Gość ja mam i mnie wkurza

Gość Dugi
Ja ruszam a potem pierdzę

Gość sadzac po opisanych wyzej
objawach to mam ten zespol :classic_cool:

Gość kto tak ma..
ja tez nie robie tego całą noc . tylko jak zasypiam, ale potem juz śpie spokojnie

Gość krawolak
ja zapierdzielam nogami cały dzień i całą noc...

Gość kto tak ma..
ktos jeszcze?