Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka27

zdrada małza -młoda mama

Polecane posty

Gość opublikuj
ale nie rob tego w domu idz do kafejki internetowej, zaloz sobie tam na miejscu nowy mail i NIGDY nie loguj sie na niego w domu, porozsylaj maile na adresy spisane w domu na kartke. nie podpisuj sie - i nie daj sie zlapac ja trzymam za ciebie kciuki :)

Gość to nie ma zadnego sensu
zaden dramat nie usprawiedliwia braku godnosci i zemsty.niestety, ale ona nie widzi gdzie tkwi problem i napewno nie jest nim kochanka..

Kochanka nie wiedziala przed kim nogi rozkladala???biedaczka pewnie przez te 4 lata jak sie k.... z nim to nie wiedziala ze zonaty jest!!!co sie dziwic ze co niektore staja w jej obronie skoro zapewne robia to samo na codzien?i to jest zenada:(

bez sensu, w wiekszosci kafejek jest monitoring, chyba ze chcesz ja wsadzic na mine..nie wiem skad w was tyle nienawisci.

Gość dobrze się czujesz
A jak można potraktować taki wpis? Błędy w pisowni, zemsta w postaci publikacji na necie itp. Mozna się tylko pośmiać ... bez złośliwości (zbytniej)

Gość kdidjci
ludzie czzy wy wiecie co to prawo? to jest KARALNE a odbijanie meza nie pojdziesz siedziec

no ja akurat tego nie robie na codzien. a wy nie umiecie zrozumiec, ze jak maz by nie chcial to by nic nie byo? nikt go przeciez nie zmuszal

Gość tesssssssssssst

Gość opublikuj
to nie ma zadnego sensu -> kazdy zyje po swojemu a zemsta najlepiej smakuje na zimno - kazdy ma wlasna moralnosc ja bym sie zemscila - mezowi tez bym gnoju narobila

Gość ergot
Ja czytam, ze mloda mama 'przylapala' malza z kochanka 4 razy. Dlaczeo po pierszym, drugim, trzecim, czwartym razie nie podjela zadnych krokow? Dlaczego teraz, kiedy romans jej meza juz sie skonczyl? Co chce osiagnac? To juz tylko i wylacznie zemsta. No ale kto wie, moze warto.

Gość dobrze się czujesz
dokładnie - to nie ma żadnego sensu

Gość zdrada meduzy
tego mi naprawde trzeba bylo w ta deszczowa pogode,nieco podarcia lacha oceanicznego hihih Nie no co,no rozbawilo mnie to slowo,a wrecz rozbroilo A tak do tematu,jedna kolezanka na gorze dobrze sie wypowiedziala,niszcz scierwo,ale z glowa,zebys sobie kuku niezrobila,umieszczenie takich fotek jest dla ciebie tez ryzykowne,ja to bym zamiescila,ale trzeba dobrze plan opracowac

"kazdy ma swoja moralnosc" dla mnie to brak moralnosci i instynktu samozachowawczego...juz nie wspomne o godnosci

tak zachowuja sie tylko desperatki.. gdybym byla na miejscu znajomych tej kobiety, nie przejelabym sie gdybym otrzymala takie zdjecia..nie zrobily by na mnie zadnego wrazenia i bylabym pewna ze wyslala je osoba z niska smoocena.

Gość zdrada meduzy
kazda ktora popiera ta kochanice ,sama widac ze sie kurwi,napewno sa to babki ktore same zdradzaja i sie boja ze im sie to moze przytrafic np.takie fotki w necie dawaj te fotki na cafe posmiejemy sie razem

nie ublizaj komus jak go nie znasz. nigdy nie bylam niczyja kochnka i nikogo nie bronie. zauwazam podstawowy fakt, ze to maz zawinil..jeszcze sie moze zdziwic jak zobaczy reakcje meza na to co zrobila..bo to ze wybaczyla mu zdrade to jedno, ale on czegos takiego moze juz nie wybaczyc.

i nawet gdyby ktos mial takie moje fotki t nie balabym sie ich publikacji bo to jest tylko fotka a na niej cialo, nie ocenia sie kogos na podstawie zdjec, ktore wrzuca do neta anonimowo ostatni tchorz...widac jak maz sie jej bal skoro tyle lat sie bawil jej kosztem..i pewnie dalej bedzie to robic

to nie ma zadnego sensu - a ty co tak tej kochanki bronisz???kolezanka po fachu???

Gość zdrada meduzy
to niema sensu-powinien jej pokazac ze jej na niej zalezy i na synku i sam powinien te fotki dac do netu,jako dowod ze kocha ja,a ty przestan pierdzielic,skoro ty niemialabys problemu to poco tak mocno bronisz zeby niedac tych fotek moze,ta laska korewka tez niema z tym problemu

panuj nad emocjami i naucz sie czytac, bo juz kilka razy pisalam, ze nie jestem niczyja kochanka i nie mam zamiaru byc. chronie sama malzonke przed wyrokiem, ktory jej grozi za publikacje tych zdjec i ponizeniem jakie zazna przed mezem gdy to zrobi. to tak ciezko zauwazyc? znam wiele zdradzonych kobiet i zemsta zadnej z nich sie nie oplacila, bo zlo powraca..

zdrada meduzy - nie chcialam tak brutalnie jak ty po imieniu tego czegos nazwac...;)

Gość zdrada meduzy
mantodea- dobrze powiedziane,kolezanka po fachu,hihihih

widze, ze mozna pisac i pisac w wy nie rozumiecie najprostszych zdan. zrobi jak bedzie chciala, ale nic jej to nie da, a moze przyniesc surowe konsekwencje z kazdej strony..skoro jej tego zyczycie..gratuluje

Gość zdrada meduzy
niema sensu-ja cos czuje ze to TY!!!! hihihih kochanka kochanka kochanka

za obrazanie kogos tez jest paragraf, wiec sie tak nie ciesz

czuj sobie co chesz..ja w przeciwienstwie do was jestem w szczesliwym zwiazku gdzie nikt niekogo nie zdradza i na szczescie nie jestem tak zgorzkniala i zadna zemsty, bo to niszczy. moge wam tylko wspolczuc..

Gość zdrada meduzy
Konsekwencje???? ma szczescie ze namnie nie trafila,to dopiero bym jej konsekwecje narobila

to nie ma zadnego sensu - ale mnie na szczescie twoje nie znasz!!!zaluje ze nie zemscilam sie na kochance mojego bylego meza oj zaluje ale bylam tak zrozpaczona ze nie myslalam o tym i uwierz mi ze jakbym mogla wrocic do przeszlosci to zrobilabym to z usmiechem na twarzy!!Laska za opublikowanie tych zdjec NIE POJDZIE SIEDZIEC!!!! dostanie najwyzej"zawiasy"ale warto sie poswiecic i zniszczyc szmacie zycie tak jak ona zrobila to innej kobiecie a meza swoja droga...:)

Gość Filipina_1

Gość zdrada meduzy
niema sensu- a skad wiesz ze cie maz niezdradza????