Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izucha

stracilam 45000 w pionier akcji polskich fio,ide sie powiesic!!!

Polecane posty

kurcze,moze wiecie czy benda jeszcze jakies wzrostyi? bo juz w depresje w padam....:(

Gość siabadaba
super - mam m.in. te same akcje, ale nawet nie chcę sprawdzać dokładnych notowań:O

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ja nie wiem ile straciłam...nie patrze na razie...mam plan oszczędzania wieloletni i nadzieje ze jak nie teraz to za lat się odkuję...na razie tyle że nie zwiekszyłam sobie kwoty wpłacanej co miesiąc...jestem dobrej myśli

Gość _ja lubie
ale powiedz lepiej ile wczesniej zarobilas na tym nic nie robiąc:O skoro nie bralas pod uwage ryzyka strat to jestes idiotka

omg jeśli sprzedasz to stracisz realnie... nigdy tego nie odzyskasz chyba ze za milion lat na jakiejś śmiesznej lokacie... a na giełdzie recesja wiec będzie też hossa tylko trzeba cierpliwie czekać... a stczekaj cierpliwie i stan giełdy jest taki też przez ludzi którzy po stracie sprzedają od razu zamiast się odkuć... czekaj i staraj sie zapomnieć o tych akcjach aż w koncu się miło zdziwisz...

ile zarobilam....8tys ,myslalam ze t duzo ale jak stracilam 45kola to zalamalam sie :( bende czekac najwyzej strace wszystko:(:(

Ja tez straciłam ale 36tysięcy;/ które wcześniej zarobiłam, ale moja koleżanka utopiła 100 000zł!!! ale nie sprzedawaj teraz akcji, wg zasady: kupuj jak wszyscy sprzedają. Przetrwamy kryzys i jeszcze zarobimy, zobaczysz:)

nie stracisz wszystkiego. notowania sie w koncu poprawia. faktycznie jest tak, ze jesli teraz sprzedasz - stracisz. najwiecej straca ci, ktorzy inwestowali krotkoterminowo, bo takich spadkow tak szybko sie nie odrabia, jesli inwestowalas dlugoterminowo, to sie odkujesz. nie wieszaj sie :) ja inwestowalam ok. listopada - kupowalam jednostki tanio, poki co, tez jestem na minusie, ale spokojnie sobie czekam na lepsze czasy.

Ja już 2,5 roku trzymam kasę na tym funduszu, nastawiłam się na długoletnią inwestycję i tej kasy nie ruszam. W ciągu tego czasu, bywały tego typu spadki, ludzie panikowali a ja nie robiłąm nic, tylko sobie czekałam. I zawsze ostatecznie wychodziłam na plus. Teraz też podchodzę do tego na spokojnie. Giełda to giełda, raz jest dobrze raz jest źle. Taka panika z wycofywaniem się zawsze nakręca się sama z siebie. Ja mam zasadę żeby jak wszyscy coś robią, robić coś zupełnie przeciwnego:)

Na giełdzie trzeci dzień mamy odbicie, które nabiera tempa. Dziś wzrosty po 3-4 %, czyli poniedziałkowe tąpniecie już prawie nadrobione ;) Pionieer akcji po wczorajszym poszedł do góry 2,6 %, po dzisiejszym będzie pewnie jeszcze więcej :)

czy funduse zaczely juz odbijac? czy odzyskamy te straty?wiecie cos moze?narazie odzyskalam 3tys a gdzie reszta...:(

Gość na resztę POczekaj
minęły dopiero trzy miesiące, a to rząd na cztery lata ;) jeszcze trzy lata z hakiem i pewnie odzyskasz to co miałaś :classic_cool: