Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spioch-heh

Wciaz sni mi sie on

Polecane posty

Od dłuzszego czasu sni mi się moj były chlopak z dziewczyna, dla ktorej mnie zostawil. Snia mi sie oboje jak sa razem szczesliwi, patrzy na nia tak jak na mnie przez dwa lata, sa tacy zakochani w sobie, a ja w temu wszystkiemu sie przygladam :( ostatnio to snilo mi sie, ze nawet sie upilam ze smutku. Nie widziałam juz go 3 miesiace. :( Dalczego nie mamy wpływu na nasze sny, pozniej caly dzien chodze zdołowana :( Boli bardzo, Boże jak ja za nim tesknie.... :( :(

Gość bo na takich
trzeba miec taktyke :) Ja z moim bylym za ktorego zycie bym oddala, milosc mojego zycia stale mam kontakt...niby nie jestesmy razem a zyc bez kontaktu nie umiemy...moze zalosne ale dla mnie lepsze niz nic...ani ja ani on nikogo nie mamy...moze to jakies fundamenty...

Gość lkENFKJfkjwefjtoster
wiem o czym piszesz. sny z czasem przejda.

Gość bo na takich
nie wiem czy to ma jakies znaczenie albo czy bedzie jakas wskazowka, ale ja Mateusz a on Marek :-) może te nasze M oznaczaja wielką milosc jak w serialu? :-) oby :-)

Gość bo na takich
:classic_cool: podszyw the best

Tylko że on mi sie sni prawie co noc, taki szcesliwy z ta dziewczyna :( budze sie a pozniej dlugo nie moge zasnac :( Boli bardzo..........

Gość dawna członkini
mi ex mąż śni się od 5 lat kiedy się to skończy nie mam pojęcia

ale to jest okrutne, bo pozniej przez caly dzien pomimo wielu zajec, rozmuslam, caly czas mysle o nim i to takie bledne kolo..... a ja chcialabym o nim zapomniec...........:(

Autorko ---- wiesz że czasem sny snią się odwrotnie :) więc może wcale nie są tacy szczęśliwi jak w śnie :) Coś o tym wiem