Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pieluszkowa wróżka

Dlaczego uważacie, że Pampersy są lepsze od Huggies?

Polecane posty

Ta osławiona gumeczka w huggiesach jest szorstka i nieprzyjemna,dziękuję bardzo byc takim czymś potraktowana,poza tym huggiesy sa sztywne,nigdy wiecej nie zdradze pampersów,co raz z ciekawosci uczyniłam.Pampersy \"mają w sobie dawkę empatii\",potrafią po prostu wczuć się w delikatniutką skóre dzidziusia.Ale oczywiscie niektóre mamy wolą \"gumeczkę\",która musi strasznie przeszkadzac dziecku,no ale faktycznie jest jak zapora na pleckach, jednak wole sporadycznie zabrudzone śpiochy niż mysl ze skazuję dziecko na kontakt z masakrycznymi pieluchami firmy huggies.

Teraz dopiero przeczytałam wpis Miski:):) Świete słowa:) To samo pomyslałm gdy skonczyła mi sie ta paczka cegieł(czytaj huggiesów)...gdy wzięłam do reki pampersa to porównałam tę miekkość do jedwabiu, do chmurki delikatnej jakiejś:D:D Moja zdrada miała miejsce w lipcu,od tej pory zadnych strasznych gumeczkoobcisków nie ryzykujemy:D

Kasiak ja miałam te super flex,nie daj skusić,tak samo pożałujesz,sa tylko bardziej kolorowe,ale to bez znaczenia przeciez.A qrka wodna radze zbadaj mocz dziecku,bo mojemu synkowi nie zdarzyły sie siusie,ktore by brzydko pachniały w połączeniu z pampersem.A balsamik jest super.

ja tez kupuje tylko Pampersy naprawde nie wiem o co wam chodzi piszac ze przeciekaja!?!?!?!?!?!?! ani razu mojej corce nie przeciekly (no moze raz bo okazaly sie juz za male ale jak zmienilysmy juz na 4 to znowu wszystko jest super!! a co do balsamu w nich zawartego to osobiscie jestem bardzo z niego zadowolona!! pupcia Amelki jest gladziudka i anie razu nie byla ani odpazona ani nawet zaczerwieniona! papersami jestem zachwycona ( huggiesy kupilam tylko raz i po jednej zmianie od razu je wyzucilam) cena warta jakosci :-)

Kasia C. - okrutnie agresywne są te Twoje opinie. A raczej sposób ich wyrażania. Już na forum kulturystycznym jest \"łagodniej\". ;) A odnośnie gumeczki, to zapewne kwestia gustu. Lusia od Pampersów miała poobcierany brzuch, od tej szorstkiej gumeczki o której piszesz nic się nie dzieje. Pewnie trafiłam na dobrą partię :) Zmykam, papa!

ale jak zakladam Huggis to pielucha nie smierdzi tylko przy Pampers! nie wiem moze dlatego ze mieszkam na obczyznie to te huggis sa lepsze? jakas inna partia? zreszta kazdy tak dobiera pieluchy jak mu pasuje:)

A jak chodzi o cenę to czasem Huggiesy są droższe od Pampersów, wieć ceną w ogóle nie ma się co sugerować:)

Ta wyższa chłonność Pampersów to chyba wam się przyśniła :D Wyniki badań federacji konsumentów: Absorpcja (czym więcej tym lepiej - więcej chłonie) Huggies: 687 ±4g Pampers: 570 ±13g Retencja: Huggies: 408 ±12g Pampers: 370 ±5 Przy czym retencja to całkowita ilość cieczy zaabsorbowana przez wkład chłonny i superabsorbent po całkowitym zamoczeniu i odwirowaniu pieluszki podczas testu kontrolnego.

Kupiłam tak jak mi doradzałyscie Huggies Premium i muszę przyznać, że są równie dobre jak Pampersy :D tak więc teraz nie uważam aby Huggies był gorszy od Pampersów wręcz przeciwnie są równie dobre :) Tak więc odradzam HUGGIES CLASSIC!!!!! A polecam Pampersy i Huggies premium i super flex :D