Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

Boje sie..pomozcie prosze

Polecane posty

dziewczyny :( miesiac temu uprawialam peeting z chlopakiem nie mial wytrysku ale wiasdomo ze wydizela sie plyn..mogl mi przeniesc plemniki palcem z tego plynu?? miesiaczke mialam normalna..ale od jakis 3 dni czuje sie dizwnie...boli mnie zoladek..przez caly dzien i co za tym idzie jest mi nie dobrze...ale nie bardzo tylko troche... glowa mnie pobolewa dziwnie..i jak nia haotycnie porusze mam takie dziwne lekkie zawroty.. boil mnie tez lekko brzuch na dole .. boje sie??czy tomzoe byc ciaza?? a moze sobie tylko wmawiam..??czy bole zoladka maja cos wspolnego z ciaza??

Gość idz pipo w pizdu
wiekszej idiotki nie widziałam

o co ci chodzi .?? ja sie naprawde boje ..ty pewnie nie bylas nigdy w mojej sytuacji wiec nie wiesz jak sie czuje :(

dziewczyny prosze was...sprobujcie mnie zrozumiec :(

ah____rany boskie dziewczyno przeczytaj co napisalas jeszcze sto razy to moze zrozumiesz,ze kompletnie schizujesz, przez te zabawy jakie uprawialas nie zachodzi sie w ciaze, poza tym w ciaze wclae nie jest tak latwo zajsc jak sie wydaje, poznaj troche swoj organizm, albo w ogole zainteresuj sie fizjologia czlowieka to nie bedziesz miala takiegp problemu w przyszlosci....... BOL ZOLADKA NIE JEST ZWIASTUNEM CIAZY, ANI ZADNE ZAWROTY WYWOALNE CHAOTYCZNYM POTZRASANIEM GLOWY!!!!!!!

wiem ze schizuje ale ja naprawde sie boje

Gość emi 23
dziewczyno zastanów się.nie jesteś w ciąży.i to nie są objawy na ciąże.

a bole brucha na dole i to ze jest mi przez caly dzien nie dobrze??i to ze pobolewa mnie glowa i lekko mi sie kreci :( jej ja serio juz schizuje na maxa

mialas normalny okres, jaki z tego wniosek, ciaza jest niemozliwa, nawet jesli mialoby byc to niepokalane poczecie! nie ma tu zadnej ciazy i co wiecej bylaby ona niemozliwa biorac pod uwage powyzszy opis! daj spokoj! nie scizuj bo sie wykonczysz

wszystkie objawy sposowdowane sa Twoja schiza, nic wiecej! jak nie wierzysz faktom, ze to urojone wymysly, zrob sobie test, ktory bedzie w stu proc wiarygodny i daje caly majatek,ze pokaze jedna kreche!

jestem niedoswiadczona i chyba jeszcze nie dojrzalam do tych spraw ale czytalam ze miesiaczka moze wystepowac podczas ciazy

nie miesiaczka tylko plamienie, co wystepuje bardzo rzadko i nie jest normalnym objawem podczas ciazy, rozni sie bardzo od miesiaczki glownie intesywnoscia, bo jest naparwde bardzo bardzo skape i wystepuje chwilowo a nie utrzymuje sie przez kilka dni, ale w Twoim przypadku naprawde to jest jedynie schiza, nic wiecje!

Eh mam nadzieje ze masz racje bo ja nieustannie o tym mysle i wariuje..jutro ide do ginekologa po anty zeby wiecej sie nie stresowac..przy okazji mnie zbada i mam nadzieje ze powie to samo co ty

bedziemy czekac na relacje. pozatym spokojie. nakrecasz sie ze to ciaza. czlowiekowi zdarza sie zle poczuc. wszystkie panie ktore opisuja ewentualna ciaze nagle maja mdlosci, bole brzucha itd.

ale powiedzcie w jakim stopniu jest mozliwe zajscie w ciaze??

Gość no to ładnie...
do autorki Ciąże nalezy podejrzewać po braku okresu w terminie, a nie po bólu brzucha. Najpierw się doucz.