Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzadko do mnie pisze

Rzadko do mnie pisze

Polecane posty

Mam chłopaka od tygodnia, znamy sie dużo dłużej. Pisze do mnie ok 2 smsy na dzień, np. na 14 ma do pracy to nie napisze jak wstanie, tylko np o 16 a drugiego po 23 jak skonczy prace. Pisze zeby zyczyc mi milego dnia albo przesłac buziaki, a nie pisze co robi, co u niego. To normalne? wy tez tak macie???

Gość hahahahahahahhhahahahahahahhaa

raz sie tylko spytal czy sie podmylam, bo nie chce by bylo tak jak ostatnio :o kiedy odpowiedzialam mu twierdzaco...przeslal buziaczki ;*;*;*;*:classic_cool:

pewnie ma nawał pracy w biedronce. nie przejmuj się, może kiedyś awansuje na starszego rozładunkowego towarów:classic_cool:

jak sie z kims nie widzisz np tydzien to jednak chcialoby sie wiedziec co ta osoba robi, a tymczasem ona pisze ci tylko ze yzczy milego dnia i przesyla buziaki itp. ciekawe czy na poczatku zawsze tak jest, czy sie z czasem rozkreci...czy to moze takie trzymanie na dystans

Gość Mój ma niestety
tak samo, dlatego postanowiłam go olac. Nie bede sie narzucac!!!

A co ma Ci niby napisać?:o Że wytarł dupsko szorstkim kawałkiem papieru toaletowego, a ponieważ był szorstki to nie podtarł się do końca, czego później żałował bo w pracy się zatarł?:o