Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czypomoglwam psycholog

psycholog - tak czy nie?

Polecane posty

Gość ir_is
a może bardziej odpowiednia będzie dla ciebie terapia grupowa?

Gość po pierwsze szukaj dalej
sluchaj - ja wierzę, że Twoje problemy są poważne, pewnie zbyt poważne żeby sobie o nich dyskutować na forum starasz się je trochę bagatelizować bo pewnie boisz się stawić im czoła - co jest zrozumiałe ale przecież nie chcesz całe życie płacić tej ceny, prawda? chcesz kiedyś zacząć życ dla siebie? ja zanim trafiłam na moją terapię odbiłam się od chyba ze 4 psychologów - pomyłek ale trafiłam i jestem póki co zadowolona, widzę pewne postępy, chociaż praca jest powolna i mozolna

Gość xaxa

wowin . pl / pomoc-psychologa-dla-kazdego-2/        - usuńcie sobie spacje

Ja niestety potrzebowałem psychologa, jak byłem na studiach i nie znalazłem żadnego na NFZ,
ale okazuje się, że jest takich wielu. Wystarczy poszukać.

Gość Amelia

wg mnie pomoc psychologa jest naprawdę przydatna, ja gdy bylam w bardzo złym stanie psychicznym otrzymałam pomoc od pań psycholożek z gabinetu pro-ego. naprawdę mi pomogły, są bardzo miłe, zależy im na pacjentach. długi czas schodzi aby się w pełni otworzyć przed psychologiem, ale bardzo warto, jeśli potrzeba to wiadomo, że warto iść do psychologa

Powiem wam, że czasami sytuacja w domu nie pozwala na swobodne oczyszczanie głowy. Ja sama zastanawiałam się czy udać się do https://psychomedic.pl/  ale myślałam nad tym czy mają jeszcze wolne miejsca. Znacie może te klinikę ? 

Gość kazika8

O psychomedic w Warszawie słyszałam wiele pozytywnych rzeczy, myślę że śmiało możesz tam się udać. Z tego co widziałam to mają bardzo prostą rezerwacje przez internet. Oczywiście jak nie znasz się na takich rezerwacjach to możesz umówić się telefonicznie. 

Gość majka7

Właśnie w Warszawie w psychomedic byliśmy z mężem na terapii dla par. Nie wiem czy inny terapeuta poradziłby sobie z nami. Jesteśmy bardzo trudnymi charakterami, ale dzięki terapii nadal jesteśmy razem. Właśnie dlatego polecam wam to miejsce 🙂