Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ich

Ponawiam pytanie...

Polecane posty

Gość Ich

Hej;) wiem,że moje pytanie moze okazać sie śmieszne dla Was... no ale bardzo prosze o odpowiedz...no wiec sytuacja wygladała tak : ja (mam 16 lat) z moim chłopakiem nie uprawialismy seksu itd... ale mam pytanko... czy mozliwe jest to zebym była w ciaży jak oboje bylismy ubrani i pieściliśmy sie przez ubranie?? dotykał moich miejsc intymnych tylko i wyłącznie przez ubranie... dzisiaj dostałam okres, w 36 dniu cyklu... tylko jest on jakis dziwny... mało obfity i taki bladoczerwony. przed nim bolał mnie najpierw prawy jajnik a potem lewy... czy moze to byc objawem ciaży?? co to jest?? co mam robić

twoje pytanie nie wydaje mi się śmieszne tylko żałosne! dziewczyno proszęwróćdo szkoły na lekcje biologii, albo poczytaj sobie w necie o sposobach na poczęcie dziecka a nie pieść się z chłopakiem skoro nawet nie wiesz jak do zapłodnienia dochodzi! odpowiedź na twoje pytanie brzmi - nie nie możesz być w ciąży, chyba że plemniki twego faceta mają zębiska i pazury, ale o budowie plemnika też sobie poczytaj.

nie można zajść w taki sposób w ciążę,przez ubranie... sperma musi dostać się do twoich dróg rodnych, w innych warunkach plemniki giną...dostałaś okres więc nie masz się co martwić