Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfd

DZIEWCZYNT MACIE AZ TAK ??

Polecane posty

Gość facet 26
kaznodziejo ja twoja matke ruchalem ostatnio z kumplami i tak jej z cipy jebalo ze wszyscy sie na nia wyrzygali i zaczelismy ja kopac po ryju az jej krew poleciala ale na szczescie kumpel ma psa ktory lubi smrod gnijacej pizdy i twoja matka sie nadawala, wiec ten pies ja bebal i jebal kilka godzin i tak szmate rznal i tak ta kurwe dymal ze az ta dziwke twoja matke zajebal na smierc ( takze jak widzisz wszyscy na tym forum juz sie dowiedzieli ze twoja matka to smierdzaca kurwa i dziwka ktora nawet psy ruchaja) w dodatku nawet mi nie mozesz odpisac bo juz nie wchodze na ten topik i nie bede czytal co tam odpiszesz ty synu kurwy) hahahahhahahahah

Gość zzzzzzzzzzzzz
ja na szczęscie tak niemam!!!!!!!!!!!!

Gość Brutalny KAznodziejaa
JEbac wszystkie obrzydliwe kurwy z wiszącym rozpierdlakiem, smierć im kurwom

Gość Brutalny KAznodziejaa
A ja lubie dzieci

moja cipka podobno nalezy do ladniutkich ..zreszta ja sama tak uwazam ...ale ...Brutalny Kaznodziejo ..co ma zrobic kobieta majaca cos takiego miedzy nogami ....nic..dalej zyc i ...czekkac po prostu na wielbiciela i konesera takich cipek ...a skoro Ty do takich nie nalezysz to wydaje mi sie ze powinienes uszanowac gust innych ...bo o gustach nie nalezy dyskutowac ...

Gość miałczydelko jes
...czekać na wielbiciela i konesera takich cipek ... wielbiciela i konesera cipek? co ty kurwa wygadujesz? ale ty muszisz być pusta brutalny kaznodzieja to kompletny debil i dziwię się, że jego zdanie wogóle jest brane przez kogoś pod uwagę :o